Úvodní foto: autorka
Prší déšť
22. 5. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
22.5.2021 14:50
Věrko, pro mne pochopitelně nic nového, tvůj zájem znám. Ale moc hezky jsi ho popsala. Nic dalšího mne ale nenapadá.
Irena Mertová
22.5.2021 14:22
Danielo, vy se máte, že máte pana profesora za rodinného přítele, moc krásně hraje :-)
Daniela Řeřichová
22.5.2021 14:18
Věro, děkuji za pěkný článek. Ireno, děkuji za video s rodinným přítelem Š. Rakem - Prší, prší, len sa leje patří k mým nejoblíbenějším. ☺
Irena Mertová
22.5.2021 13:51
Omluva - písnička se jmenuje Prší,prší len sa leje... to jsem to zkonila :-(.
Irena Mertová
22.5.2021 13:46
Déšť jsem měla vždy ráda, ale nyní mi vadí na astma, tak se před ním klidím. Napadlo mne hnedL Nemusí pršet, stačí když kape - z filmu Jáchyme hoď ho do stroje. Taky Prší a prší - píseň od Kapitána Kida. A mnoho dalších... díky Věro za hezký článek , koukla jsem na youtube a dám do videí písničku o dešti , kterou jsem neznala - hraje a zpívá pan profesor Štěpán Rak.
Jana Šenbergerová
22.5.2021 13:44
Věro, tvůj článek o dešti mě potěšil, protože k němu mám podobný vztah jako ty. Od jisté doby ho vnímám jako nositele informací. V dětství jsem moc ráda běhávala v dešti. Kvítkům rozrazilu jsme říkali pršavky. Dešťovku bych určitě nosit nechtěla, ale mám radost, že je jich dost pro různá ptačí mláďata, zvl. čápy. Napadl mě jen deštník a hned na to ten protiraketový.
Naděžda Špásová
22.5.2021 11:08
Déšť je užitečný a potřebný, ale když jsem na výletě, nebo na procházce, tak ho ráda nemám. Dobře napsané.
Dana Puchalská
22.5.2021 10:19
Věrko,děkuju za hezkou úvahu o dešti. K dešti o kterém píšeš se váže pár pěkných citátů. Uvedu dva.... 1.)Déšť jsou housle pro básníka( Jiří Orten)
2.) Hudba- jako DÉŠŤ,kapka za kapkou proniká do srdce a oživuje jej. (R.Rolland)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA