Foto autorka
Místo, kam se ráda vracím: Střížák
23. 5. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
24.5.2021 22:21
Je to krásné místo - rozlehlé, s báječnými výhledy, nechybí voda a spousta zeleně - ani se nedivím, že jste tam tak často.
Daniela Řeřichová
24.5.2021 07:57
Naďo, děkuji. Některá místa jsou našemu srdci blízká, i když jsou zdánlivě obyčejná. Člověk s velkou představivostí je bohatší.
Martina Růžičková
23.5.2021 20:18
Moc hezky jste své oblíbené místo nafotila. Letošní počasí dodává fotogenické mraky, které fotkám opravdu sluší.
Soňa Prachfeldová
23.5.2021 15:44
Naděnko, to je pro Tebe , jako pro mě procházky s pejskem v naší krajině už přímo pod kůží. Chodíme tam jako domů a zřejmě nás to nabíjí energií na další dny. Tvoje symbolické mraky a voda jsou úžasné, tohle mám ráda.
Eva Mužíková
23.5.2021 10:44
Konvalinky, pejskové, mraky na obloze i v kaluži a k tomu Petr v blátě... pobavila jsi mne...
Elena Valeriánová
23.5.2021 10:43
A zase ten Střižák! No a co! Já jdu ráda s vámi, hlavně že nesedíme doma! Teda já teď ano, ale tvým prostřednictvím se toulám daleko předaleko. A to je taky hezké. Fotky jsou pěkně dramatické díky mrakům. A tak se s chutí prochazim a kochám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA