Místo, kam se ráda vracím: Střížák
Foto autorka

Místo, kam se ráda vracím: Střížák

23. 5. 2021
Soutěž - Místo, kam...
Hodnocení:
(5.2 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Je to krásné místo - rozlehlé, s báječnými výhledy, nechybí voda a spousta zeleně - ani se nedivím, že jste tam tak často.
Daniela Řeřichová
Naďo, děkuji. Některá místa jsou našemu srdci blízká, i když jsou zdánlivě obyčejná. Člověk s velkou představivostí je bohatší.
Marie Měchurová
Krásná příroda a krásní pejsci a taky krásné fotografie.
Martina Růžičková
Moc hezky jste své oblíbené místo nafotila. Letošní počasí dodává fotogenické mraky, které fotkám opravdu sluší.
Soňa Prachfeldová
Naděnko, to je pro Tebe , jako pro mě procházky s pejskem v naší krajině už přímo pod kůží. Chodíme tam jako domů a zřejmě nás to nabíjí energií na další dny. Tvoje symbolické mraky a voda jsou úžasné, tohle mám ráda.
Marie Seitlová
Pěkná fotoprocházka.
Alena Tollarová
Já se na ten Střížák fakt musím vypravit!
Irena Mertová
Hezké fotky a přehlídka pejsků i mraků
Eva Mužíková
Konvalinky, pejskové, mraky na obloze i v kaluži a k tomu Petr v blátě... pobavila jsi mne...
Elena Valeriánová
A zase ten Střižák! No a co! Já jdu ráda s vámi, hlavně že nesedíme doma! Teda já teď ano, ale tvým prostřednictvím se toulám daleko předaleko. A to je taky hezké. Fotky jsou pěkně dramatické díky mrakům. A tak se s chutí prochazim a kochám.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%