Ilustrační foto: Ingimage
Víc už od života nečekám
24. 5. 2021Zase jsem se dlouho odmlčela. Ne, že bych neměla inspiraci. Naopak. Každé otevření počítače, každý telefonát nebo osobní setkání s kýmkoli znamená přísun informací, které se vrší a zahlcují mysl. Někdy pobaví, často otráví, občas i potěší.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
24.5.2021 08:56
Asi jsem jiná. Život mi stále něco přináší a co mi přináší, zaleží jen na mém postoji k němu samému. "Pandemie" se mě nikterak nedotkla. Jsem v důchodu a tudíž s dodržováním nařízeného jsem neměla problém. V garáži mám stejný binec, po jako před, plevel v zahradě se má také čile k světu........... Zdraví mi slouží, jezdím na koloběžce, v tom mi ani "pandemie" nebránila, na vztahy v rodině nemám důvod si stěžovat, do života mi v létě přijde další vnoučátko, ve čtvrtek jedu do Prokopského údolí............., stále se něco děje a stále je na co se těšit. Nic méně, za článek, který mi nastavil pomyslné zrcadlo, Děkuji
Jana Hošková
24.5.2021 08:14
Hezky napsáno. Když mohu být se svými vnoučaty (i když to někdy pekelně unaví), žiju z toho ještě pár dní ve vzpomínkách. Je fajn, že to u vás všechno dobře dopadlo :-))
Eva Mužíková
24.5.2021 08:09
Mezilidské vztahy, obvzláště v rodině jsou důležité, bezprostředně se nás dotýkají. Já jsem měla štěstí, syn se oženil s empatickou dívkou, se kterou si od začátku mé role " tchyně" notujeme. Co se tyká role babičky, nesnažím se být tou milovanou. S vnoučaty mám opravdu hezký vztah, zvlášt pro vnuka, který prochází pubertálním obdobím jsem jakousi vrbou. Myslím si, že role tchyně a babičky mi byla dána a nemusela jsem do ní dozrávat časem. Děkuji Vám za velmi hezká slova.
I
Marie Ženatová
24.5.2021 07:20
Velmi moc po ránu děkuji i já za tuto laskavou úvahu a tak jako paní Danielka se s ní i s tímto Vaším moudrým životním postojem občas ztotožňuji*
Daniela Řeřichová
24.5.2021 06:43
Děkuji za laskavé rozjímání a životní postoj, s nímž se ztotožňuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA