Jsou ženy, které se za svou obezitu nestydí. FOTO: Ingimage
Jsem tlustá a jsem na to hrdá. Vychvalování obezity je trend
3. 6. 2021
Modelky, zpěvačky a herečky před fotoobjektivy a kamerami mačkají svá tučná břicha a ukazují obrovská stehna. Vznikla skupina žen, které dávají světu najevo, že jsou obézní a jsou na to pyšné. Opěvování obezity je v módě.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Čadová
3.6.2021 13:52
Ano jsou ženy, které se za obezitu nestydí např. Halina P. nebo N. Konvalinková. Chuděry zdravotní sestry které musejí tyto kila obracet a polohovat. Znám pána který se se svojí tloušťkou nevešel do rakve. Při úmrtí přijeli hasiči. Operační stoly jsou také do určité nosnosti.
Irena Mertová
3.6.2021 13:20
Věro, jako že "zlatá střední" ? :-) Za sebe musím říci, že když jsem měla nadváhu, ženské tvary nebyly tak špatné. Když jsem pak shodila poměrně dost kil, dostávám se na postavu typu "prkno". Ale cítím se líp.
Zdenka Soukupová
3.6.2021 12:53
Asi i tady platí: všeho s mírou. Anorexie je špatně a obezita taky. Prostě nic se nemá přehánět.
Olga Škopánová
3.6.2021 10:12
To je asi stejné jako kdybych já byla hrdá na to, že jsem krátkozraká.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA