Foto: Zuzana Pivcová
Ještě jednou skrývačky - tentokrát "květinové"
26. 5. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
31.5.2021 12:07
Pěkná aktivní oddychovka. Bavila mě, těším se na další dávku. Díky. Marcelo a Zuzko, srdečně zdravím. Jarka
Marcela Pivcová
31.5.2021 11:39
Dodatečně děkuji za všechny příspěvky, ty "očíslované" jsem si vyluštila. Zatím jsem vymyslela několik dalších s kytičkami, takže příležitostně ještě budou.
Zuzana Pivcová
27.5.2021 10:48
1 koniklec, 2 pampeliška, 3 narcis, 4 lilie, 5 růže, 6 jetel, 7 astra, 8 hledík, 9 levandule, 10 lupina, 11 kopřiva, 12 čekanka, 13 hrachor, 14 blatouch, 15 protěž, 16 bledule, 17 třezalka, 18 jitrocel. Marcela děkuje za milé ohlasy na hádanky a uvažuje, že ještě něco vymyslí.
Jaroslav Kolín
26.5.2021 20:08
Ano, tyhle - jak my hádankáři říkáme "dětské" - skrývačky jsou milé. A dá se jich vymyslet spousta. Protože rádi luštíte, myslím, že já bych mohl časem přispět, ale trochu jiným druhem hádanky.
Zdenka Žichovská
26.5.2021 18:00
Mám je všechny, trochu mě potrápila jen 7. Je to moje oblíbené číslo, tak asi proto.
Anna Potůčková
26.5.2021 15:13
Evi M. ty Tvé mám také. 22. Když jsem přišla ke kamarádce, tak na gauči pod bělavou peřinkou ležela její novorozená vnučka
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA