Ilustrační foto: pixabay.com
Přátelé
26. 5. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Novotná
26.5.2021 18:53
Určitě neodcházet, jen si oddychnout od prudiče. Bude čas připravit další básničky a články. Je nás víc, kteří čtou a nekomentují (jen někdy ) . Hani ,nevzdávej se a kašli na prudiče ,vyškrtni ho z přátel a dělej to ,co Ti dělá dobře .Přátelé zůstávají.
Zuzana Pivcová
26.5.2021 18:07
Hani, každý vnímá podle sebe a jinak, a to, co jednomu připadá neúnosné, by druhý za tak nepřijatelné nepovažoval. Tady plně přijímám Jítino vyjádření, že zjistila, že neodešla kvůli nim (prudičům), ale kvůli sobě. Ale rozhodla ses, a pokud budeš považovat za přínosné se zase vrátit, tak to bude fajn.
Hana Šimková
26.5.2021 17:29
Všem, všem, všem děkuji, až na toho co se zase ozval s nějakým nesmyslem. Neříkám, že se mi nebude po vás stýskat. Bude a hodně ,ale počkám si jestli se atmosféra nějak vyčistí a když se to stane, tak se asi ráda vrátím. Nechci bojovat s nějakým prudičem. Ještě jednou děkuji, byla jsem tu opravdu ráda a v této době mě to psaní opravdu pomáhalo. Vidím však, že už mi to radost dělat nebude.
Jitka Caklová
26.5.2021 17:09
Paní Hano, zažila jsem několik prudičů a dokonce jsem kvůli nim jednou z íčka odešla. Po krátkém čase jsem zjistila, že jsem neodešla kvůli nim, ale kvůli sobě a začalo se mi stýskat, přestože pro mě je íčko žrout času. Tak si "plavu" svým tempem a stylem, který vyhovuje mně a je mi dobře. Věnovat se pravdě někoho jiného je ztrátou vlastní energie a posilování energie "prudiče".
Václav Soukup
26.5.2021 16:29
Paní Hano vydržte s tím odchodem ! Pan Vrba se včera ve 21.00 hod. v diskusi k Vašemu
příspěvku " Prudič " omluvil a já věřím, že to myslí vážně ! Vždyť by Vám Vaše " kámošky "
chyběly !
Dana Procházková
26.5.2021 15:45
Paní Hano, je škoda, že se tímto článkem loučíte. Pokud vidím pod článkem nebo v diskusi jméno pisatele, o kterém vím, že je to takový strýc Rejpal, dávno jeho připomínky nečtu a jen přeskočím na serióznějšího pisatele.
Libor Farský
26.5.2021 15:18
Haničko, zkus to vzít s humorem, ten máš přece skvělý! Ale teď vážně, já bych Tě moc moc postrádal ♥
Anna Potůčková
26.5.2021 14:34
Hanko, stejně jako dva předešlé komentáře....Nenechej se otrávit někým, kdo Ti nestojí za to. Nejlepší je na takové tzv. prudiče nereagovat, je ignorovat a myslet si o nich své.
Zdenka Soukupová
26.5.2021 14:16
Hanko, asi jsem to dnes nepochopila. Je to jen článek, nebo opravdu sdělení, že už na íčku nebudete? Nevím, co se přesně přihodilo, ale souhlasím s Naďou. Nenechte se otrávit. Vaše články i básničky se mi moc líbí. Prudiče ignorujte, ono ho to časem přestane bavit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA