Ilustrační foto: pixabay.com
Přátelé
26. 5. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Václav Soukup
27.5.2021 17:21
Milé čtenářky, přišel jsem právě v dobré náladě z hospůdky a tak mám odvahu objasnit, o co
se tady na I60 jedná. Je to jako v přírodě, kdy se jeleni ucházejí o přízeň krásných laní. Parta
starých, ješitných " jelenů ", do které se počítám i já, se snaží získat Vaši přízeň a co nejvíc komentářů a hvězdiček. Proto se tu převádíme kdo má větší parohy, vzájemně se " štengrujeme " a jsme někdy směšní. Tak se na nás nezlobte, protože vo, vo, vo tom to je !
Jitka Caklová
27.5.2021 16:00
Hani, já si myslím, že zdání klame a že jde pouze o jiný úhel pohledu. A jelikož úhel pohledu, za jistých okolností, má každý jiný, dochází k nedorozuměním. Měla bych snad svůj úhel pohledu měnit, když je mi v něm dobře, a to jen proto, že druhý má ten pohled jiný? Natož kvůli tomu odcházet? Své "místo na slunci" jsem si tvrdě odpracovala a nepůjdu zpět "do stínu" jen proto, že mě někdo vidí jinak, než jaká ve skutečnosti jsem, aniž bych kohokoliv zastiňovala. Víš jak se to zpívá v Prodané nevěstě, "Rozmysli se Mařenko rozmysli, na své štěstí dobře pomysli...."
Jitka Caklová
27.5.2021 11:02
"Nesnesitelné může být znamení každé", stejně jako snesitelné může být každé. Jsem ráda pozitivně naladěná a stejně mě řada lidí vnímá, jako prudiče :-)
Marie Doušová
27.5.2021 09:51
Hano, když jsem se přihlásila do i60,tak jsem po čase pochopila , že jsou i lidé,kteří se rádi hádají a provokují. Nejlepší si jich nevšímat a nereagovat. Vím, někdy to nejde ani mě, ale na i60 jsem poznala i hodně vtipných a hodných lidí. Vás jsem si Hano hodně oblíbila a ráda četla Vaše články ,básně,a připomínky. Věřím , že zase najdete sílu se zapojit a nenechat se otrávit rádo by vtipnými lidmi.Přeji hodně sil,zdraví a jsem ráda , že jsem Vás poznala.
Hana Šimková
27.5.2021 09:32
Jasně, že na znamení úplně nezáleží. To jenom, že jsi se o tom zmínila. Nesnesitelné může být znamení každé.
Jitka Caklová
27.5.2021 08:56
Dovoluji si ještě poznámku. Na znamení zvěrokruhu, ve kterém se člověk narodí, vůbec nezáleží. Je to pouhá sugesce. Můj první manžel byl narozený ve znamení Býka a já jsem se až po rozvodu dozvěděla, že Býk s Pannou je ideální spojení. Můj syn je Kozoroh, jeho žena Lev a ideálnější spojení jsem nezažila.
Dana Puchalská
27.5.2021 08:43
Hani,je veliká škoda, že odcházíš . Ráda jsem četla Tvoje články. Měj se pokud možno pěkně.
Hana Šimková
27.5.2021 07:58
Tak se tedy mějte všichni pěkně. Vaše názory jsem si přečetla a budu o nich uvažovat. Byla jsem mezi vámi opravdu ráda a za to vám děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA