Sraz před vlakem do Holyně. FOTO: Jan Raška
První "pocovidové" íčkařské setkání
27. 5. 2021Tak konečně to vyšlo. Po dlouhých měsících jsme se zase mohli potkat tváří v tvář (ve vlaku ještě pořád rouškou k roušce) na prvním jarním "íčkařském výletě Prokopským údolím.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
28.5.2021 17:58
Honzo, moc děkuji za zorganizování krásného výletu a všem ostatním za milou společnost. Byla to první delší procházka a mé pochyby, zda to zvládnu, byly zbytečné. V bezva partě se to hezky šlape. A když mi neublížilo ani první orosené pivo a panáček slivovičky po tak dlouhé době, mohu jen zkonstatovat, že je vše na dobré cestě, abych byla brzy opět fit. Jsem též ráda za osobní setkání s Danielkou, Blankou a Maruškou s manželem.
Jana Šenbergerová
28.5.2021 13:37
Moc ráda jsem vás viděla aspoň na fotkách. Většinu tváří znám osobně a zdravím je včetně těch, které ještě neznám. Honza je skvělý "nápadník". Také zdravím, i když tvář nevidím.
Naděžda Špásová
28.5.2021 13:23
Hlavně, že se setkání povedlo a počasí vám přálo, pár tváří znám osobně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA