Ukončení hlasování DČR 2021
31. 5. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Mošovská
19.7.2021 21:02
Chci jenom zmínit, jak dopadlo pravděpodobné hlasování:
Facebook: Iva F. č. 2, Praha
Instagram: Jana K. č. 9, Zlín
Vyhlášení bude probíhat až na finále v říjnu.
Věra Ježková
31.5.2021 17:03
Jitko, to mě mrzí. Ale na uvedených webech nejsem a nechci být registrována.
Jitka Mošovská
31.5.2021 15:59
Děkuji za palečky, Evi M. můžeš rozkliknout tady modrou linku fb a youtube a jsem tam, dáš to se mi líbí a klikneš na modrý palec a je to. Dík.
Jitka Hašková
31.5.2021 15:43
Jitko, tak jsem to snad teď vylepšila, když jsem na Youtube klikla na palec nahoru.
Jitka Hašková
31.5.2021 15:38
Jitko, hlasovat mi nešlo, Facebook ani instagram ani Youtube nemám, nejsem tam přihlášená a hlásit se tam nebudu. Tak asi můj hlas skončil nepřipsáním na tvé konto. je mi to líto a přeji ti hodně úspěchů.
Eva Mužíková
31.5.2021 10:37
Jitko, pokusím se, ale zatím nevím jak. Snad to vykoumám přes FB, nebo mi někdo poradíte??? Držím palce, jsi super " baba".
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA