Foto: autorka
Květin je mnoho - najdete i další ukryté?
3. 6. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
4.6.2021 18:28
Rozchodnice má latinský název Rhodiola a má příznivý vliv hlavně na psychiku.
Jana Šenbergerová
4.6.2021 11:22
U rozchodnice jsem byla na rozpacích. Znám rozchodník, ale nevěděla jsem že existuje i rozchodnice, přestože tu květinku často vídám.
Zuzana Pivcová
4.6.2021 09:24
1 talovín, 2 šťovík, 3 kokoška, 4 netřesk, 5 denivka, 6 mečík, 7 kostival, 8 koukol, 9 tařice, 10 mochna, 11 divizna, 12 orsej, 13 bodlák, 14 kakost (a také len), 15 rozchodnice. Marcela děkuje všem zájemcům o tohle malé pátrání.
Elena Valeriánová
4.6.2021 00:10
Teď už je na to dost pozdě, ale první tři mám a zbytek si nechám na zítra. Hezká zábava.
Věra Ježková
3.6.2021 20:36
V kytičkách se moc nevyznám, ale povedlo se. Opět děkuji za prima zábavu. :-)
Jana Šenbergerová
3.6.2021 17:05
Našla jsem je celkem rychle, ale u 12 jsem trčela tak dlouho jako u všech ostatních dohromady. Ve 14 jsem našla dvě květiny a u 15 si nejsem jistá. Pěkné hádání.
Naděžda Špásová
3.6.2021 16:44
Mám všechny, jen tou poslední si nejsem jistá. Tleskám autorce. N :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA