FOTO: autorka
Dvě Alenky na výletě - Liběchov a čertovy hlavy
8. 6. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František Matoušek
9.6.2021 16:09
Tradičně dobrý nejen článek, ale i fotografie. Klácelku i hlavy máme za sebou, ale je to už pěkných pár let.
Elena Valeriánová
9.6.2021 11:50
Nesmírně bohatý je člověk jenž má přátele, ještě bohatší je ten, co umí přátelství rozdávat. A to ty umíš mírou vrchovatou. Den jste měly, podle krásných fotek, jak malovaný. Děkuji za sdílení.
Alena Vávrová
9.6.2021 11:49
Byla jsem u Čertových hlav v době, kdy ten svah byl ještě zarostlý vším možným, teď je na ně vidět již od silnice. O ostatních místech v okolí vím, ale nebyla jsem tam osobně. S Tebou už kolikrát ;-)). Proto dík.
Eva Mužíková
9.6.2021 11:34
Tak Tě musím pochválit, že jsi " necourala" sama. Určitě jste si to, jak vidno i přečteno užily...
Jaroslava Handlová
9.6.2021 10:03
Hezký výlet i fotky. Alenko, až se budeš chystat znovu na Čertovy hlavy, tak dej vědět, třeba se přidám.
Martina Růžičková
8.6.2021 22:14
Prima výlet zajímavými místy. Pro mě také dobrý tip na výlet. Zatím v okolí znám jen okruh kolem Levého Harfenice, Hada k Hraběcí kapli.
Naděžda Špásová
8.6.2021 16:48
V Želízech to znám, byli jsme tam před pár lety na velikonoce. Taky Čertovy hlavy jsme navštívili, psala jsem o tom tenkrát i článek. Měly jste hezké počasí akorát pro výlet.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA