Foto: autorka
Procházka v Botanické zahradě v Troji - ještě konec jara
15. 6. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Švancarová
1.8.2021 23:33
Já mám pivonky spojené s koncem školního roku.Měly jsme je na zahrádce a já je pravidelně nosila paní učitelce za vysvědčení.A tak kvetly koncem června.
Soňa Prachfeldová
18.6.2021 13:02
Moc hezky jsi nám přiblížila Jitko krásy v BZ . Mám odtud rhododendron a už jsem jej konečně zasadila na zahradu. Přesazovala jsem do větších květináčů. Budu se těšit na jeho první kvetení.
Dana Divišová
15.6.2021 20:49
Jitko, trojskou botanickou zahradu mám ráda. Jezdíme tam s kamarádkama tak 3x do roka. Střídáme s Dendrologickou zahradou. Pořád tam něco kvete. Byla jsem tam na dřevitých pivoňkách, byla to nádhera, že se snad popsat nedá. Další pivoňky ještě v té době nekvetly. Máte krásné fotky, je dobře, že jste si to užili. Podobné pivoňky mám doma, asi 5 druhů. Příští týden se chystáme na růže...
Věra Ježková
15.6.2021 20:10
Jitko, to musela být nádhera. Děkuju. Třeba se tam někdy vydáme spolu. :-)
Daniela Řeřichová
15.6.2021 19:41
Jitko, nádherná fotogalerie! Škoda, že mě protestující koleno nepustilo s tebou.
Alena Vávrová
15.6.2021 14:31
Jitko, moc krásně jsi všechny ty květy nafotila. Mně pivoňky teprve kvetou a kosatců už mám jen málo. Mívala jsem sbírku amerických. Rododendrony také už mi odkvetly a kvete mi jen několik azalek. My jsme za tímhle potěšením jezdili do Průhonic.
Jana Šenbergerová
15.6.2021 13:52
Díky za tu krásu. Mám ráda kosatce i pivoňky, ale tolik nádherných barev jsem ještě neviděla. Mívali jsme je na zahrádce v době mého dětství. Jejich vůni nelze zapomenout. Nové druhy voní ještě krásněji.
Vladislava Dejmková
15.6.2021 13:33
Miluji pivoňky i kosatce, obojí mám na zahradě. Ale při pohledu n tu krásu na fotkách žasnu. Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA