Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
VANDA Blaškovič
23.6.2021 19:34
Milá paní Hofmanová, puntíky na oblečení mám ráda. Jdu se podívat do skříně, jaké poklady se tam ukrývají...:)
Olga Škopánová
23.6.2021 10:39
Proč jen černobílá kombinace? Puntíky mají mnohem více variant.
Alena Velková
19.6.2021 21:34
Puntíky jsou hezké, ale jak tak koukám kolem sebe, letos frčí šikmé proužky :-)
Eva Mužíková
19.6.2021 18:41
Jsem " babička 75+" a ráda nosím černé tričko a bílými puntíky. V kombinaci s bílými nebo černými kalhotami se cítím moc dobře. Někdy přidám bílou nebo černou vestičku, bílou kšiltovku, nebo jen čelenku. Bílo černá kombinace mne stále baví.
Věra Halátová
19.6.2021 15:45
Puntíky možná nevyšly z módy, ale nevzpomínám si, koho jsem naposledy viděla v nějakém oblečení s puntíky. Kromě Ferdy Mravence, ten má ten šáteček. Ta žena na úvodní fotce článku je skutečně šik, ale stále je to stará dáma. Je to prostě typ na puntíky. Já jsem typ sportovní, nikoliv diblíkovský, já jsem puntíky na sobě nikdy neměla. A určitě mít nebudu, i když, jak někdo v příspěvku napsal, prý, puntíky omlazují. Pochybuji, že babička 60+, když si koupí puntíkované šatičky, bude vypadat mladší. V mém případě spíš pošetilejší.
Milan Pepo
19.6.2021 15:41
Ano, puntíci nevyšli s módou. Má dvakrát ovdovělá známá má nového přítele. Oběma manželům i současnému příteli vždy říkala či říká ,,puňťo." ;-)
Věra Ježková
18.6.2021 22:13
Puntíky se mi líbí, teď ale žádné nemám. Poslední model je na mě poněkud přeplácaný.
Alena Švancarová
18.6.2021 17:34
Já také - omlazují.
Jarka Wirterlová
18.6.2021 14:36
Já mám puntíky také ráda.
Daniela Řeřichová
18.6.2021 13:11
Puntíky mám ráda.