Foto: autorka
Letní mňamka: Ostružinový řez
25. 6. 2021Osvěžující letní dezert z ostružin, který udělá radost vám nebo třeba vaší návštěvě. Vyzkoušejte.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Švancarová
26.6.2021 22:47
Ono by to chutnalo určitě,ale je to zbytečně pracné.Existuje spousta výborných ovocných a podstatně jednodušších.Jistě mi dáte za pravdu.
Alena Vávrová
25.6.2021 21:21
Ostružiny nemám, ale malin bude možná dost. Ovšem je to dost pracný moučník, takže nejspíš bych ho vyrobila na nějakou rodinnou oslavu. Aničko, přeji všechno NEJ do nového začátku v novém bydle. Atˇ se vám ve Chvalčově dobře žije!
Jana Šenbergerová
25.6.2021 19:11
No proto, Aničko. Ať se ti ve tvé nové kuchyni dobře vaří, peče, smaží a všem chutná. :-)
Vladislava Dejmková
25.6.2021 12:29
Ostružin mívám na zahradě dost a ti zmlsaní je nechtějí jíst, protože jim vadí jejich seminka. uvařit a procedit je výborný nápad, někdy tento moučník vyzkouším.
Eva Mužíková
25.6.2021 12:23
Mňam, mňam... taky mne hned napadlo, že jsi nezmar a při stěhování stačíš upéct takovou dobrotu. Už mi to je jasné.
Anna Potůčková
25.6.2021 10:37
Jani Š. při stěhování jsem to nedělala, dělala jsem jej asi tak před 2 roky z darovaných ostružin. Myslím si, že by to šlo i z jahod, nebot jsou také letní ovoce. I proto se těším na Chvalčov, kde budu mít svoji kuchyn a budu moci zase péci, kdy se mě zachce. Takto jsem se s dcerou musela domlouvat, zda bude potřebovat kuchyn či ne, a pak děti mě byly za zadkem a chtěly pomáhat, olizovat krém apod. Ted jim budu moci něco upéci i jako překvapení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA