Foto: autorka
Hnědá je také dobrá
27. 6. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
12.7.2021 10:51
Před pár lety jsem měla tzv. Hnědé období. Ve skříni byly všechny odstíny této teplé barvy. I vlasy jsem měla kaštanove. S přibývajícím věkem jsem šatník trošku ptobarvila. Hezké.
Dana Puchalská
30.6.2021 03:02
Hani, hnědá je moc pěkná barva a článek mi udělal radost. A opět jsi nám předložila mix hezkých fotek. Takže Ti za něj děkuju.
Hana Řezáčová
27.6.2021 18:10
Každá barva má to "své" - obloha je modrá, tráva zelená, ferrari musí být červené :-) No, a hnědá je barva země ...
Anna Čípová
27.6.2021 16:03
To je náhoda. Pro dnešní vycházky jsem si zvolila též hnědou, Dopoledne jsem fotila v přírodě a ještě budu fotit v ulicích města. Hledím, kolik íčkařů motivovala Elen.
Anna Potůčková
27.6.2021 13:17
Souhlasím, hnědá je dobrá hlavně pokud jde o čokoládu apod. Jinak v odstínech hnědé mám i některé kousky svého ošacení a také koberec
Martina Růžičková
27.6.2021 13:09
Bez hnědé by to nešlo! :-) Pro mě je to jedna z uklidňujících barev přírody a doma ve mě vzbuzuje pocit útulnosti a tepla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA