Foto: autorka
Respirátor
28. 6. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Řeřichová
9.7.2021 20:19
Nemusí to být vždy úmysl, také jsem respirátor vytrousila z kapsy, či mi spadl z ruky.
Alena Švancarová
9.7.2021 19:45
Já šla z obchodu a nedaleko domu ležela rouška.Říkám si pro sebe - někdo ztratil roušku.Druhý den hledám roušku,no nenašla a došlo mi,že to byla určitě moje.Jinak ji na zem neodhazuji.Myslím,že lidi hodně roušky ztrácejí.
Marie Doušová
30.6.2021 10:21
Hano, stále žasnu, co lidé dokáží odhazovat jen tak na zem. Každý den vidím pohozené roušky a někdy žasnu ,kde se všude válejí.Nevím ,ale ráda bych , aby i ve školách připomínali dětem, že odpadky patří do koše.
Václav Soukup
30.6.2021 09:27
V Praze už zase počty nově nakažených stoupají a co přijde na podzim po návratu z dovolených
všichni tušíme. Někteří lidé ztratili úctu k přírodě, odpadky na chodníku mně ničí.
Jan Zelenka
29.6.2021 14:03
Tohle je pořádná prasečina. Když jdu s Britney na venčení, na našem sídlišti jich leží fůra.
Jana Šenbergerová
29.6.2021 09:02
U nás je často ztrácejí děti cestou ze školy. Zásoby rozhodně nevyhazovat! Ještě se nám budou hodit.
Irena Mertová
28.6.2021 21:30
U nás se jich také dost povaluje. A také plechovek od piva a pod., a různých jiných odpadků. Svoje nepoužité ještě budu potřebovat, myslím.
Zuzana Pivcová
28.6.2021 18:24
Hani, u nás na ulicích, ale především na pěšinách v sídlištních parcích se také povaluje hodně respirátorů. Z radosti, že už je nemusí nosit, by je lidé měli spíš zneviditelnit, tedy hodit do odpadu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA