Úvodní foto: pixabay
Dopisování převážně (ne)vážné XI
30. 6. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František Matoušek
2.7.2021 10:09
I já mám život v malíčku, Vy mluvíte mi z duše, dávno jsem našel svoji lavičku, však život rychle kluše.
Jan Zelenka
1.7.2021 09:56
Já také ještě jednou všem děkuji. Pro nás, seniory, je moc důležitá aktivita. Jakákoli. Nezůstávat ve své bublině, ale pořád se snažit jít dál. Mně to naše společné psaní s Věrkou baví a naplňuje a pomáhá mi výrazně i v mé ostatní tvorbě. Když občas projedu místní chat, vidím, že drtivá většina íčkařů svůj důchodcovský život prožívá velmi aktivně. Tak si užívejte života!!
Věra Ježková
1.7.2021 07:26
Ještě jednou vám moc děkujeme. Na společném psaní je nejzábavnější, že si stanovíme pouze téma a musíme reagovat na to, co napsal ten druhý. :-)
Anna Potůčková
30.6.2021 20:38
Básnici každým coulem...Verše jsou krásné a přiznám se, že je čtu velmi ráda. Tak at je jich ještě celá řada! Vše nejlepší k narozeninám!!!!
Jana Šenbergerová
30.6.2021 20:03
Jste dobří básníci i dobří spoluhráči. Ať se vám životem stále dobře kráčí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA