Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Dana Puchalská
2.7.2021 10:11
Paráda.....jsou to krásné fotky.
Blanka Lazarová
1.7.2021 22:59
Pěkné fotečky, bílá se povedla stejně jako barvy předchozí. A jaká bude následovat ?
Helenka Vambleki
1.7.2021 20:48
Bílá paráda! A to Anička vybrala jen několik fotek :-) Fotila i můj bílý klobouk, bílý batoh, Mirčiny bílé tenisky a kalhoty, Majčino bílé triko...
Eva Mužíková
1.7.2021 18:09
No to je hezké bílé pohlazení Aničko..
Marie Seitlová
1.7.2021 17:00
Aničko pěkná bílá, ale ještě ti chybí bílé šaty, tenisky Mirky z Frenštátu. Moc se mi tvá fotoreportáž líbí, zajímavé popisky. Holt kdo umí....
Zuzana Pivcová
1.7.2021 14:36
Zvláštní, co je kolem nás bílé barvy. Tím nemyslím zdaleka jen květiny. Aničko, udělala jsi pěkný výběr, děkuji.
Daniela Řeřichová
1.7.2021 12:15
Aničko, opět velice hezké a k tomu vtipné popisky, to je radost pohledět, děkuji. Trochu jsem si tu bílou vyprosila, mám ji moc ráda.
Alena Vávrová
1.7.2021 11:55
Je vidět, že ses do těch barviček, Aničko, "zakousla" a jen tak nepovolíš. Já jsem slavně začala, a to růžovou, ale jak píšeš, po zahradě je to moc monotématické, ale na víc jsem se zatím nezmohla. Prima fotky.
Eliška Murasová
1.7.2021 11:09
Aničko, "bílé" nalezení a zachycení se Ti zdařilo perfektně. A taky jsem byla trochu účastná při Tvém hledání.
Marie Měchurová
1.7.2021 11:08
Modrá je dobrá ale bílá taky není k zahození. Hezká fotoreportáž!!
Načíst starší příspěvky