Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Ženatová
7.7.2021 06:57
Milá Aničko, těmi Tvými fotečkami jsem se vrátila přímo do nádherných, voňavých luk svého dětství na Drahanské vrchovině*. Bohužel nyní už ve svém okolí vidím také hlavně ty "veliké, nevzhledné a nevoňavé balíky..."
Marie Měchurová
6.7.2021 12:20
V Rožnově jsem byla 2x na pionýrském táboře (v budově zemědělské školy). Žádná sídliště, jen louky okolo města. Ještě dnes cítím jejich srpnovou vůni. Krásné....
Marie Seitlová
5.7.2021 20:50
Aničko, tvá fotoreportáž je úžasná, také cítím tu nádhernou vůni horských luk a sena. Tvé květiny jsou překrásné. Díky za krásnou podívanou.
Elena Valeriánová
5.7.2021 14:22
Tiše našlapuji a slyším i trávu růst, jen toho létajícího hmyzu v podobě lehounkých motýlů je i u nás málo. Pěkné fotky.
Eva Mužíková
5.7.2021 10:48
Aničko, umíš se dívat. Krásné.
Alena Vávrová
4.7.2021 21:54
Aničko, hned jsem si vzpomněla na překrásné louky na Soláni, kam jsi nás tenkrát vzala a povodila.
Eliška Murasová
4.7.2021 20:20
Aničko, krásně jsi to nafotila. A ty úžasné květiny, co je tak umíš, až Ti trošku závidím. Jak píše Daniela, taky nevídávám nikde kupky, jen ty děsné bílé balíky.
Anna Čípová
4.7.2021 19:25
Děkuji za komentáře a jsem ráda, že se snímky líbí. Ale skutečnost je mnohem krásnější. Zuzko, mým rodným krajem Je Moravský kras, na Valašku jsem od roku 1976.
Daniela Řeřichová
4.7.2021 17:56
Aničko, z tvých fotografií cítím kořennou vůni posečené louky. Kupky jsem už dlouho nikde neviděla, jen balíkování.
Irena Mertová
4.7.2021 13:34
Krásné letní fotky.
Načíst starší příspěvky