já
Hledej stromy
5. 7. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
7.7.2021 21:35
Jitko, kdo nic nedělá, nic nezkazí. Kdo pro íčko něco vymyslí, nese kůži na trh, že se stovce lidí nezavděčí, ale i jen devadesátce je fajn, ne??? :-) :-) :-) samozřejmě vím, že hruška není správně botanicky, nicméně v lidové písni se zpívá V širom poli hruška stojí....já přemýšlela o hrušni, višni, třešni, broskvoni....ale takové názvy skrýt do věty jsem nevymyslela. Třeba se to podaří někomu jinému. Zrovna jsem tu vymýšlela nové hádanky, ale teď abych měla strach je zveřejnit :-)
Helenka Vambleki
7.7.2021 08:41
Odtajním: 1 javor, 2 smrk, 3 bříza, 4 jedle, 5 modřín, 6 buk, 7 dub, 8 lípa, 9 tis, 10 habr, 11 ořech, 12 líska, 13 topol, 14 palma, 15 hruška, 16 kaštan
Jitka Hašková
6.7.2021 09:56
Mně zase chybí sedmička. Připadá mi to jako nějaký krajový výraz. Také šestku mám trochu divně, přidala bych tam doprostřed v.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA