Foto: autorka
Dobrodruh na cestách 2. Oči vidí
13. 7. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
14.7.2021 09:11
Díky za hezké líčení zážitků od moře. A zejména za záchranu sumýše.
Jarmila Komberec Jakubcová
13.7.2021 21:53
Dík Helenko za zajímavé postřehy od Jadranu. Pozdravuj Vandu. Já si užívám lázeňský život ve Fr.Lázních.
Jana Šenbergerová
13.7.2021 19:04
Když jsem tu mořskou okurku poprvé uviděla v Chorvatsku, považovala jsem ji zcela jednoznačně za to, co uvádíš jako třetí a velmi jsem se tomu vyhýbala. Kdybych tehdy věděla, že je to živé, asi bych do vody raději nešla. Hezky ti ta Vanda podstrojuje. Zdravím vás obě. :-)
Jana Šenbergerová
13.7.2021 19:04
Když jsem tu mořskou okurku poprvé uviděla v Chorvatsku, považovala jsem ji zcela jednoznačně za to, co uvádíš jako třetí a velmi jsem se tomu vyhýbala. Kdybych tehdy věděla, že je to živé, asi bych do vody raději nešla. Hezky ti ta Vanda podstrojuje. Zdravím vás obě. :-)
Zdenka Soukupová
13.7.2021 14:46
Já bych asi tomu sumýšovi asi do vody nepomohla. Vypadá ďábelsky a já bych se ho bála.
Zuzana Pivcová
13.7.2021 14:02
Vzpomněla jsem si na jednu americkou lektorku, někdy v 90. letech, která dělala bramborový salát z neloupaných brambor. Někteří pozvaní se ošklíbali, ale mně chutnal. Helenko, oceňuji Tvou záchranu sumýše. Je zvláštní.
Dana Puchalská
13.7.2021 13:06
Helčo, mořskou okurku jsem i já kdysi pozorovala. Měj se krásně......
Helenka Vambleki
13.7.2021 11:19
Jitko, nevíš, co je dobré! Nejvíce toho dobrého je právě ve slupce a pod ní, oloupáním se o to cenné ochuzuješ. Tyto domácí eko brambůrky se jí se slupkou :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA