Vanda a já
Dobrodruh na cestách 6. Kolmo do Jelsy
19. 7. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
23.7.2021 10:04
Soňo, nad Helenou stála sv. Tereza, je na úvodním fotu myslím o Vrbosce...fakt musím říci, že jsem šťastná, že je Helča v pořádku doma!...:)
Soňa Prachfeldová
20.7.2021 20:00
Helenko, ty jsi fakt holka do nepohody a tvůj anděl má s tebou dost práce. Plno dojmů a krásy dékuji za sdílení.
Martina Růžičková
20.7.2021 19:49
Hezký výlet až na ten karambol na začátku. Ještě, že to skončilo jen odřeninou. Obdivuji tu reakci plnou smíchu :-).
Alena Vávrová
19.7.2021 22:16
Opět moc pěkné fotky, až na ten silniční (či mostní) lišej. Já už jsem se dlouho nevymázla, asi proto, že na kole už tolik nejezdím.
Jarmila Komberec Jakubcová
19.7.2021 21:30
Helenko kolik je to km? Moji známí byli v Jelse před léty na dovolené a typují to z Vrbosky cca 5km podél pobřeží. Také jezdili na kolách. Tady je počasí jen málo slunečné, to u Vás je asi slunce více. Opatruj se.
Anna Potůčková
19.7.2021 14:21
Ruka teda moc dobře na pohled nevypadá, za to na vychechtanou tvář je pohled skvělý! Tak at se brzy modřiny ztratí!
Jana Šenbergerová
19.7.2021 14:09
Heli, pod kolem se asi směješ víc, než by ses smála na kole. Tebe už znám, tak si raději prohlédnu pěkné fotografie z Vandina druhého domova. Ty se ti rozhodně povedly víc než jízda na kole, kterou sis nechala potvrdit "silničním razítkem".
Zuzana Pivcová
19.7.2021 13:51
Helenko, to jsou zážitky, ale já nemůžu nic hodnotit, když sama na kole nejezdím. Vzpomínám, že kdysi tu Mirek H. psal o své dovolené v Bechyni, během níž měl docela ošklivý pád z kola u mostu Bechyňská duha.
VANDA Blaškovič
19.7.2021 13:13
Výlet do Jelsy kolmo by se mi líbil, ovšem kdyby tam nebyl ten pád. Já ti říkala, Helčo, dávej pozor! A ty tohle!!! No, konec dobrý, všechno dobrý...
Jaroslava Handlová
19.7.2021 13:10
Helí, Tobě není pomoci. Aktivní za každou cenu. Ale když Ti úsměv nezmizel, tak snad bude ruka zase brzy v pořádku (ještě dřív, než se vrátíš domů). Opět hezký výběr snímků.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA