Foto: autorka
Dobrodruh na cestách 7. Vrboska
22. 7. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
30.7.2021 07:52
Jitko, byla jsem tam 14 dnů, ale když jsem to pojala jako cestopis, tak dny, kdy se jen povaluji u moře, jsem tam nepsala :-)
VANDA Blaškovič
23.7.2021 09:58
Ano, opevnili kostel na tvrz s křížkem po funusu...nikdy již Turci nepřišli...:)..naštěstí...
Helenka Vambleki
23.7.2021 09:51
Nikdo se nepokusil zodpovědět otázku, tak jen pro pořádek dodám, že za divnou stavbou připomínající loď, je obrovská nádoba s vodou. Měšťané na vlastní náklady opevnili r. 1575 existující kostel Sv. Marie, aby se ochránili před tureckými útoky, které zažila Vrboska r. 1571
Martina Růžičková
23.7.2021 08:39
Vrboska je krásná. Díky za fotky. A vůbec za všechny bezva články o vašem pobytu.
VANDA Blaškovič
23.7.2021 07:29
Paní učitelko, paní fotografko, paní reportérko, paní sportovkyně, děkuji za společnost!
Alena Vávrová
22.7.2021 20:46
Nj, Helenko, ty jsi zkrátka tou psavou múzou políbená a fotíš taky dobře. Jak vyšetřím trošku času, nalistuju si tvoje repo z našeho rajzování ve Francii. O té "žluté" a "červené" a o tom zlobivým trpajzlíkovi ;-)) .
VANDA Blaškovič
22.7.2021 20:44
Zuzano, už jsem si zvykla, ale to víš, když vidím ze země to malé letadýlko na obloze…nemohu uvěřit, že, je to tryskáč…:)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA