Foto: autorka
Dobrodruh na cestách 8. Split
24. 7. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
27.7.2021 20:20
Krásný výlet na závěr pobytu. Moc hezky jste nám o všech zážitcích napsala.
VANDA Blaškovič
26.7.2021 21:21
Maruško, plotem se projížděla Helča, Ty Splitem, viď? Buď ráda, jinak bys měla modřiny…:) Dobrou!
Marie Měchurová
25.7.2021 15:57
S plotem jsem jen projížděla. Musí to být hodně zajímavé město. Snad to stihnu ještě napravit a moje noha vstoupí na jeho půdu. Inspirativní fotografie.
Anna Potůčková
25.7.2021 09:44
Heli krásný seriál o Tvém cestování na jih Evropy. Alespon díky tvým článkům jsem uviděla kousek Chorvatska, kam se asi nikdy nepodívám.
Daniela Řeřichová
25.7.2021 07:52
Zajímavé postřehy a fotografie, které mi připomněly naše někdejší dovolené v těchto mistech. Zdá se mi, že se toho moc nezměnilo. Ale Split býval bez trhovců.
Alena Vávrová
24.7.2021 23:38
Helenko, hlavně, že jsi nakonec dojela v pořádku a díky tvé povaze ti ty nepříjemnosti nezkazily dojem z krásné dovolené na Hvaru. Díky za sdílení.
Dana Puchalská
24.7.2021 19:46
Helčo, děkuju za cestovatelský seriál. A jak už psala Jitka,ani já jsem žádný trh u paláce nezažila.
Jan Zelenka
24.7.2021 19:25
Split jsem si prošel a jako milovník antiky jsem si podrobně prohlédl i Diokleciánův palác. Tehdy tam tolik trhovců nebylo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA