Foto: autorka a dcera
Moje aktivní léto: Blatná 2 - výlety
2. 8. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
3.8.2021 21:19
Opět moc hezké fotky , díky kterým opravdu stojí uvažovat o návštěvě tohoto kraje.
Soňa Prachfeldová
3.8.2021 08:09
Mohu potvrdit, je tam opravdu krásná příroda, udržované vesničky s kostelíky, rybníky, lesy. Už se tésím na konec srpna. Bezva fotky, krásné krajiny.
Martina Růžičková
2.8.2021 20:49
Znám jen zámek v Blatné, ale okolí nikoli. Přivítala jsem tedy zajímavé informace a krásné fotky, které mi ho přiblížily. Název obce Paštiky se mi taky moc líbí :-).
Elena Valeriánová
2.8.2021 20:14
Miluji různorodé názvy našich vesnic, Paštiky - to nemá chybu. Ubytování na zámku by se mi líbilo a odtud vyrážet za poznáním tebou představeného kraje. To by bylo bezva. Díky za ukázaní rodinky. Hřib na první fotce - to je k pláči. U nás nerostou a nerostou, ale zase alespoň není plný les zahraničních houbařů. Juzek, Agneša a spol. jsou zatím doma.
Alena Tollarová
2.8.2021 13:57
Tenhle kraj vůbec neznám a připadá mi, že bych se taky mohla poohlédnout po nějakém tom ubytování tady někde. Paštiky je kouzelný název pro vesnici :) Veliké šneky asi někdo do rybníčka vypustil, když už je nechtěl doma?
Dana Divišová
2.8.2021 13:35
Máte moc hezké fotky. V Blatné jsem byla vícekrát, hlavně s vnoučaty krmit daňky v zámecké oboře. Celé městečko i okolí je krásné. Je to tak trochu moje srdeční záležitost. Kdybych si měla vybrat místo na chalupu, je to přesně zde.
Zuzana Pivcová
2.8.2021 13:09
Určitě to byl včetně výletů moc hezký pobyt. A vidím, že jste se s foťákem sžili.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA