Foto: Jaroslava Handlová
Vystříbřené léto
4. 8. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Pivcová
4.8.2021 16:46
Stříbrné věci - v bytě v koupelně nebo v kuchyni, stejně tak i šperky, se mi líbí. Když vytvářím nějaké korálkové ozdoby, často "stříbrné" komponenty používám. Jen to "stříbro" na vlasech bych si nenechala, tam dám přednost "mědi".
Zuzana Pivcová
4.8.2021 15:36
Škoda, že je stříbro většinou "poraženo" zlatem, ať už u šperků nebo u různých medailí a pohárů. Dokonce i v přísloví, že je "Mluviti stříbro, mlčeti zlato". Ale, jak to bylo kdysi v jedné písničce, "Čas se nikdy nezastaví, čas nám, pane, myje hlavy stříbrem na vlasy". Ne zlatem. Všechno má své místo. Díky, Jarko.
Marie Novotná
4.8.2021 15:08
I když se mi stříbrná líbí,ve svých vlasech ji vidím nerada. :-) . Ta tvoje stříbrná mne potěšila. Moc hezky jsi jí představila ,jak slovem tak fotkou.
Eva Mužíková
4.8.2021 13:44
Jarko, tak to se ti opravdu povedlo. Zajímavé fotky, ale pro mne je nejkrásnější ten stříbrný smrk s příběhem. Právě se dívám na papoušky ve stříbrných klecích a v nich stříbrné mističky na vodu a krmení. Na poličce stojí stříbrný digitální budík a na stolku stříbrné rádio. stříbrnou barvu mají držátka u šuplíků, klika u dveří a tuba Lioton 100 0000 a držák na WC papír.. Stříbro mám také sem tam ve vlasech. Hezký den děvče..
Naděžda Špásová
4.8.2021 13:18
Jarko, stříbrná mi taky nevadí, ba naopak. Mám spoustu stříbrné bižuterie, ráda jí nosím, a určitě by se toho našlo víc. :-)
Daniela Řeřichová
4.8.2021 12:13
Jarko, díky za hezkou cestu za stříbrnou barvou. Ani jsem nečekala, kolik předmětů je stříbrných, přihodím namátkově kabelky, mobil, kliky, kufry, letadla...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA