Vystříbřené léto
Foto: Jaroslava Handlová

Vystříbřené léto

4. 8. 2021
Moje barva Můj příběh
Hodnocení:
(5.2 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Handlová
Děkuji za další tři komentáře od Aleny, Soni a Jitky. Jsem ráda, že všichni (i v dřívějších komentářích) máte stříbrnou rovněž v oblibě a přidali jste ještě i další předměty. Musím ještě dodat, že zlatá barva mně nevadila, když ji náš pes - zlatý boxer Gent - měl zapsanou v plemenné knize a navíc v soutěžích pravidelně obsazoval často nejvyšší - zlatý stupeň a získával zlaté i stříbrné poháry vítězů.
Jitka Hašková
Moc hezké. Také mám nějaké stříbrné šperky, stříbrné příbory. Určitě by se toho našlo doma hodně. Člověk tuto barvu bere jako samozřejmou a teprve, když jsi na to upozornila, jsem si uvědomila.kolik toho sama doma mám.
Soňa Prachfeldová
Originální a krásné. Stříbrnou mám moc ráda, vždy jsem měla raději šperky stříbrné, než zlaté. Stříbří mi vlasy, ale mě to nevadí, připadá mi to normální, byla jsem vždy světlovlasá. Stříbrné jsou i lékařské nástroje, které nám zachraňují život. Stříbrný smrk také máme na zahradě, od mého mládí.
Alena Tollarová
Jarko, stříbřisté povídání se Ti moc povedlo. Moje první cesta po otevření obchodů po covidové přestávce vedla do stříbrnictví a koupila jsem si stříbrné náušnice.
Jaroslava Handlová
Děkuji za všechny vaše příspěvky a postřehy. Pokud se týče stříbra ve vlasech, tak to je nyní velmi módní. Ale já ho zatím stále ještě raději také překrývám barvou.
Dana Kolářová
Jarko, díky za přání a za pěkné stříbro.
Anna Potůčková
Stříbrná tu ještě nebyla. Stříbrná je snad všude okolo nás. Moc hezké fotky, kde stříbrná hraje hlavní roli.
Marie Seitlová
Super nápad s předměty ve stříbrné barvě a těch je.
Blanka Lazarová
Jarko jsem ráda, že jsi se ujala té stříbrné barvy. Chtěla jsem nafotit šedou se stříbrnou, ale nakonec jsem to vzdala. Nechtělo se mi moc fotit věci. Povedlo se ti to na jedničku. Smrk super a štika je taky ohromná. Kdysi jsem hrozně trpěla na bílé zlato, bylo to něco extra, zvláštní a někteří si mysleli, že mám naušnice stříbrné a mě to bavilo. Dnes už mě to nebere a naušnice nenosím žádné. Ale tu šedo-stříbrno-chromovou mám ráda pořád.
Alena Švancarová
Tak to se Vám povedlo - hezký postřeh.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%