Moje aktivní léto: Procházky
Foto autorka

Moje aktivní léto: Procházky

5. 8. 2021
Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Hudečková
Krásné fotky i článek :-)
Marie Ženatová
Naděnko, díky moc za kouzelné fotečky*
Alena Tollarová
Pokaždé si říkám, že na ten Střížák musím někdy taky vyrazit a ještě k tomu nedošlo. Letošní rok je tak nevyzpytatelné počasí, že to snad ani není výmluva. Než se tam dostanu, určitě bude pršet. Ale jednou ... :)
Soňa Prachfeldová
Jako vždy, stará známá místa, jako vždy jiná a pořád krásná.
Jan Zelenka
Jako vždy máš moc hezké fotky. Ať ti to šlape ještě hodně dlouho! Pěkná procházka, to místo neznám.
Jaroslava Handlová
Naďo, Tvoje procházky pod oblačným nebem mají vždy své kouzlo.
Alena Velková
Krásné mraky!
Blanka Lazarová
Mraky mám taky ráda , i je fotím, ale nenapadlo by mě je takto seskupit do článku. Chytré a pěkné . :-)
Irena Mertová
Hezká procházka a krásné fotky . Tady v okolí Prahy bychom se spíš mohli dočkat toho, že kukuřičné pole zastaví nějaký developer - nebo tam vyrostou obří sklady. Takže kukuřičné pole je ještě dobré :-)
Martina Růžičková
Krásná místa na procházky! A ta úžasná oblaka na fotkách! Paráda!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%