50 let a výš je v práci výhoda
Mnohaleté zkušenosti lidí ve věku nad 50 let přináší potřebné know-how. FOTO: Ingimage

50 let a výš je v práci výhoda

24. 8. 2021

Jednou z největších výhod, proč mít ve své firmě zaměstnance ve věku nad 50 let je určitě to, že necítí takovou potřebu změn jako mladí lidé. Mnozí personalisté potvrzují, že fluktuace zaměstnanců do 35 let je vyšší než zaměstnanců 50+.

práce
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Granda Nekonata
Paní Skopanová - přesně, také souhlasím...
Eva Kopecká
Jakožto člověka, věrného své původní profesí, mě potkala životní situace, kdy jsem byla nucena přesně v tomto věku buď hodně šetřit, nebo si někde trochu přivydělat. Měla jsem obrovské štěstí, že se v našem městě zrovna otevřely dvě nové provozovny. Nejen že se zrekonstruovaly daně budovy, ale i užitečné sloužily. Takže jsem každou volnou chvíli věnovala svým dvěma vedlejšákům. Hodně jsem se naučila a protože mě to opravdu bavilo, navíc mi to sami nabídli, že jsou se mnou spokojeni, zůstala na občasnou výpomoc i po ukončení majetkového vyrovnání. Brigádnic se tam za ty roky vystřídalo dost. Já byla nejstarší. A vydržela jsem tam nejdéle....
Marie 00000
Paní Skopanová - souhlasím...
Olga Škopánová
Teď ještě udělat průzkum kolik zaměstnavatelů si myslí to co autorka článku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%