Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Měchurová
11.8.2021 20:55
Eleno, průvodce nám říkal, že tento most využívali ve středověku k vyhazování odpadků. Je pod ním dost dravý proud, který je odnášel neznámo kam.
Martina Růžičková
11.8.2021 20:39
Moc hezké fotky města i momentky s jeho obyvateli. Ráda jsem si s vámi toto krásné město připomněla.
Alena Tollarová
11.8.2021 20:13
V Luzernu jsem byla a dodnes cítím chlad, který v červnu čišel z nádherně zelené vody, když jsme šli přes most a slyším brnkání hudebníků u "kapličkového" mostu. Bohužel fotky, které bych mohla ukazovat, z té doby nemám. Zavzpomínala jsem si u Tvých fotek.
Anna Čípová
11.8.2021 19:58
Maruško, ráda jsem se městem prošla. Díky za tuto možnost.
Alena Velková
11.8.2021 19:38
Hezká reportáž :-)
Zuzana Pivcová
11.8.2021 17:50
O dovolené na Maltě na jaře 2002 jsme se začaly bavit s jednou mladší paní z Moravy, vdanou do Švýcarska. Ta mě velmi ochotně pozvala k nim domů do Zürichu. Odtud jsem vyjela vlakem na několik výletů. Cílem jednoho z nich byl právě Luzern. Vzpomínám samozřejmě i na most, i když v té době již nebyl zcela původní.
Marie Seitlová
11.8.2021 17:29
Tak jsem si zavzpomínala na Luzern, byla jsem tam před léty a také se mi tam moc líbilo. Most je zajímavý a krásný. Díky
Elena Valeriánová
11.8.2021 16:22
Je vidět, že pro fotografa velmi "výživné" město. Měli jste co obdivovat. Zaujala mě, kromě jiných, fotografie s popiskem Odpadkový most. Nezvyklé. Jak tomu rozumět? Děkuji.
Hana Polednová
11.8.2021 12:24
Maruško, hezké město vám cestovka nabídla k návštěvě při putování do Alp. Krásně jsem si s Tebou zavzpomínala na Luzern. Byla jsem s manželem na podobném poznávacím zájezdu Švýcarskem a také jsme toto město navštívili. Úžasný zážitek. Děkuji.
Daniela Řeřichová
11.8.2021 11:34
Maruško, až ti závidím, Luzern je krásné město, ráda bych se ještě někdy vrátila.
Načíst starší příspěvky