M. Richterová
Moje léto
16. 8. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Švancarová
16.8.2021 21:16
Hezky napsaný článek o zahradě a jejich darech.Vzpomněla jsem také na maminku,která zavařovala a já byla na kompoty dobrý strávník.Její třešnový a angrešt s rybízem.Neskonalá dobrota.Také jsem občas zavařovala,když jsem dostala od sousedů.Dnes už nic,ani okurky.Chápu Vás všechny,když naskládáte sklenice do spíže,je to hezký pocit z dobře vykonané práce.
Vladislava Dejmková
16.8.2021 20:33
Tu radost ze zahrady a jejich plodů i jejich obyvatel chápu. Mám to podobně, i když toho už zdaleka tolik nepěstuji. Teď plodí dvě broskvoně, jedna má obrovskou úrodu, tak je co zpracovávat. A pak rozdávat.
Miloslava Richterová
16.8.2021 20:29
Děkuji vám všem, za vaše milé komentáře. Neměla jsem vždy tolik času, co mám teď, takže si to vychutnávám se vším všudy a pak mám radost, že mohu rodinu obdarovat. :-)
Alena Velková
16.8.2021 19:51
Obdivuji vaší píli, já jen z ovoce peču koláče...a že jich letos bylo...hlídám čtyři vnoučata, tak to do nich padá :-)
Marie Měchurová
16.8.2021 17:44
Mám to taky tak. Baví mě o zahradu se starat a ráda zužitkovávám všechno, co se zrodí. Tak ať Vám to roste k Vaší radosti.
Daniela Řeřichová
16.8.2021 16:58
Moc hezké, děkuji. Když byla rodina velká, zavařovali jsme, nakládali, dělali džemy, sirupy, dnes už ne, vše se koupí.
Naděžda Špásová
16.8.2021 15:29
No, je vidět, že vaše zahrada vydává spoustu krásy. Zelenině, květinám a ovoci se u vás daří. Taky máme za sebou zavařování, ale jen koupených 15 kg broskví. Už pár let je kupujeme u soukromého sadaře a letos byly opravdu nádherné a obrovské. Ještě snad budou houby a to je celé naše zavařování. :-)
Jaroslava Handlová
16.8.2021 13:46
Gratuluji k pěkné úrodě i jejímu zužitkování. Vzpomněla jsem si na svoji babičku i maminku, kterým také nesměly chybět zavařené sklenice se vším vlastnoručně vypěstovaným, nebo lehce dostupným. Já už nezavařuji nic, ale obdivuji Vás i všechny hospodyňky, které to dělají.
Zuzana Pivcová
16.8.2021 13:16
V tomhle Vás obdivuji. Že umíte tak pečovat o zahradu a zužitkovat veškeré plody.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA