Hlavně zdraví...
Ilustrační foto: Pixabay

Hlavně zdraví...

25. 8. 2021

V naší složitě rozvětvené rodině se narozeniny ve velkém kruhu slaví jen sporadicky. Natož pak jmeniny. Ty už vůbec ne. Hlavní linii jedné strany příbuzenstva tvoří introverti, kteří o oslavy nestojí, a ta druhá větev už to de facto vzdala.

Glosa Hany Švejnohové
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Ráda čtu vaše články. Všechny jsou ze života a vane z nich člověčina. Těší mě, že jsme každý jiný, život je mnohem barvitější a zajímavější. Už jako dítě jsem nesnášela rodinné sešlosti a trávila jsem je na půdě, kam se muselo přes babiččinu kuchyň. Přestože ona měla společnost moc ráda, nikdy mě neprozradila. Nicméně "sešlost" mě tak jako tak nemine. Už teď si mě nenápadně, ale jistě, podmaňuje. :-)
Zdenka Jírová
Moje rodina není velká, ale nebydlíme ve stejném místě. Na rodinná setkání se těšíme, většinou je spojíme s oslavami členů.
Soňa Prachfeldová
Nemusím velké rodinné sešlosti, je nás čím dál víc, ale nakonec mám z nich hezký pocit.
Zdenka Soukupová
Ne všechny dobré úmysly se povedou.... Hlavně zdraví. ☺
VANDA Blaškovič
Bezva, rozumím Vám, Hanko….:)
Lenka Kočandrlová
Nepotrpím si na slavení,to mne bavilo tak do těch 30 let,pak už ne,ani Vánoce ,co děti šly po svém, neprožíváme bůhvíjak.Kytek mám plnou zahradu,kochám se u zdroje,a v zimě mi stačí africká fialka.... Tak nějak si vystačíme sami s manželem,připomeneme si výročí,a jen tak se radujeme ze života a ze světa.
Věra Ježková
Sklenička rybízu by mě taky potěšila. Kouřit jsem přestala v srpnu před 25 lety. Cigaretu bych si už nedala. Jednak nemám potřebu, natož chuť, jednak bych se bála, abych se ke kouření nevrátila.
Marie Měchurová
Nemají to ti chlapi s námi lehké. Hezké čteni.
Daniela Řeřichová
Moc milé, s jemným humorem, ze života. Vaše články jsou mi velmi sympatické, protože přitakávají radosti a lásce.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%