FOTO: Barbora Kudelová
Tady není třeba změny
4. 9. 2021Skoro nevím, jak začít. Až dnes, v páteční podvečer prosluněný babím létem, přesně týden po chladném a deštivém pátku, jsem zasedla k počítači, abych si všechny ty vstřebané zážitky z předchozího víkendu urovnala a zpracovala svým nejoblíbenějším způsobem. Nakládám je do trvanlivé konzervy psaného slova, aby si svoji barvu a chuť zachovaly co nejdéle. Nejlépe napořád…
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
6.9.2021 07:25
Je to krásné a dojemné, když manželství v lásce trvá. Je to to nejlepší, co může člověka potkat. Úvodní fotka je skvělá.
Margita Melegova
5.9.2021 10:10
Pekne napsane, ale do takove akce bych uz nesla, 55 let manzelstvi je jasnym potvrzenim slibu.
Daniela Řeřichová
5.9.2021 09:22
Děkuji za článek, je hezké, když si lidé umí vzájemně dělat radost.
My jsme obnovili manželský slib po 40 letech. První svatbu, studentskou, jsme si moc neužili, tak jsem si to zopakovali, ale úplně jinak. Podle mne je však fajn, když si lidé prokazují lásku každodenně a bez fanfár.
VANDA Blaškovič
5.9.2021 07:41
Ta návštěva za dřevěnou ohradou na fotu mne dostala! Foto i s článkem by se měl točit na našem kolotoči! Hanko, skvělé!
Anna Potůčková
4.9.2021 17:32
Moc moc hezký článek, nádherný příběh a kapesníky bych určitě potřebovala i já. Není nic krásnějšího na světě, než láska a zejména pak ta, která trvá spoustu let! Kéž by tak štastných dvojic bylo více!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA