Moje aktivní léto: V kempu u Nepomuku
FOTO: Soňa Prachfeldová

Moje aktivní léto: V kempu u Nepomuku

9. 9. 2021

Nadešel náš oblíbený čas na sklonku prázdnin, kdy jsme se odebrali opět, jako již po několikáté, na naše oblíbené místo do kempu u Nepomuku.

cestování Soutěž: Aktivní léto 2021
Hodnocení:
(5 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Švancarová
Moc hezké čtení,moc hezká fota.V září jsme kdysi jezdili pravidelně na Šumavu do hodně skromných chatiček a přesto se nám tam hodně líbilo.Příroda krásná,výšlapy,ráda na to vzpomínám.Myli jsme se v lavoru a dokonce jsme si museli vozit i nádobí a nevadilo nám to.Bylo to hezké.
Marie Novotná
Jako bych tam byla .Jak já Ti rozumím. :-) Hezký tip na kemp.Děkuji.
Daniela Řeřichová
Moc hezké rozjímání slovem i obrazem, děkuji.
Marie Ženatová
Soni, díky moc za hezký článek i fotečky
Naděžda Špásová
Soni, trochu to tam znám, a proto plně chápu, proč se tam každý rok vracíte, my to máme s Blatnou. Krásné fotky.
Jan Zelenka
Soňo, moc hezky jsi to napsala.
Anna Potůčková
Hezký pobyt. Také by mě nevadilo skromnější zařízení v kempu. Pokud někam jedu, je pro mě prioritou hezké okolí, příroda a poznávání nepoznaného.
Jarmila Komberec Jakubcová
Soničko moc hezké letní povídání,
Zuzana Pivcová
Mám ráda Tvé líčení výletů spojené s úvahami o přírodě a našem místě ve Vesmíru.
Jana Šenbergerová
Soňo, pohodoví lidé zažijí pohodu kdekoliv, natož v krásné přírodě. Těší mě, že jste si to hezky užívali, i když mnohé bylo jinak, než byste si přáli.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%