FOTO: Soňa Prachfeldová
Moje aktivní léto: V kempu u Nepomuku
9. 9. 2021Nadešel náš oblíbený čas na sklonku prázdnin, kdy jsme se odebrali opět, jako již po několikáté, na naše oblíbené místo do kempu u Nepomuku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Švancarová
9.9.2021 19:56
Moc hezké čtení,moc hezká fota.V září jsme kdysi jezdili pravidelně na Šumavu do hodně skromných chatiček a přesto se nám tam hodně líbilo.Příroda krásná,výšlapy,ráda na to vzpomínám.Myli jsme se v lavoru a dokonce jsme si museli vozit i nádobí a nevadilo nám to.Bylo to hezké.
Naděžda Špásová
9.9.2021 18:06
Soni, trochu to tam znám, a proto plně chápu, proč se tam každý rok vracíte, my to máme s Blatnou. Krásné fotky.
Anna Potůčková
9.9.2021 15:24
Hezký pobyt. Také by mě nevadilo skromnější zařízení v kempu. Pokud někam jedu, je pro mě prioritou hezké okolí, příroda a poznávání nepoznaného.
Zuzana Pivcová
9.9.2021 15:05
Mám ráda Tvé líčení výletů spojené s úvahami o přírodě a našem místě ve Vesmíru.
Jana Šenbergerová
9.9.2021 15:03
Soňo, pohodoví lidé zažijí pohodu kdekoliv, natož v krásné přírodě. Těší mě, že jste si to hezky užívali, i když mnohé bylo jinak, než byste si přáli.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA