Jazykový koutek 10
Úvodní foto: autorka

Jazykový koutek 10

12. 9. 2021
Český jazyk
Hodnocení:
(5.1 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Přemýšlet je zapotřebí, ale když moc, tak nevím , nevím , čeština je krásný jazyk, tak mnohotvárný, ale i těžký. Díky Věrko.
Helenka Vambleki
Paráda, opakování je matka moudrosti, takže zopakováno a jak píše Zuzka, taky jsem vždy protěžovala a budu se snažit protežovat
Věra Ježková
Děkuji podruhé. Marcelo, jsem ráda, že jste okomentovala odpovědnu. Mne ta věta okouzlila – „to nevymyslíš“. :-)
Marcela Pivcová
Při čtení věty z Vaší Odpovědny si vzpomínám, že jsme si jako žáčci ve škole vysvětlovali význam těch téměř nepoužívaných slov. Tak mi je jasné, že někdo slyne krásou, jiný dopadl na syrou zem... Jen nevím, jestli se vyžleti /štěněti prý některé rasy loveckého psa/ může podařit zapýřit se v mykané mikině. Samozřejmě to beru jako dobrý vtip!
Jindra Hubačová
Díky , Věro , snad se na stará kolena dovzdělám. Přes dvacet let jsem se spíše hrabala v číslech .
Dana Puchalská
Děkuju za další díl. Koutek je věc užitečná.
Věra Ježková
Martino, děkuju. My jsme měli Lipkovskou taky celých pět let. Ale nenapadla mě. Koutky jsou někdy docela dřina. :-)
Martina Růžičková
Věro, díky za bezvadné pokračování. Dnešní díl mi připomněl moji oblíbenou paní učitelku Lipkovskou, která mě učila od 1. do 5. třídy. Díky ní jsme měli založený notýsek, do kterého jsme si zaznamenávali slova, s jejichž pravopisem bychom mohli mít problémy. Byla tam i mnohá z těch, které jsi dnes v koutku uvedla. Díky za čas a práci, které přípravě koutků věnuješ. :-)
Věra Ježková
Děkuji. :-)
Zuzana Pivcová
Díky, Věrko, tohle jsem zvládla skoro. Bohužel jsem si myslela, že platí někoho protěžovat.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%