Foto: autorka
Letní výlet do Hradce Králové s i60
18. 9. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
20.9.2021 00:09
Álo, opět hezká série fotek. Díky za připomínku HK, který se mi také velmi líbí.
Dana Puchalská
19.9.2021 10:22
Álo, parádní příspěvek pro nás, kteří jsme se nemohli výletu zúčastnit. Děkuju. Fotky jsou krásné. Já osobně byla v HK před hodně cca 25 lety. A vidím jak město opravdu zkrásnělo.
Jan Zelenka
18.9.2021 20:06
Díky za procházku, Aleno. Hradec moc neznám, ale je to hezké město na bydlení i procházky.
Anna Čípová
18.9.2021 19:08
Ali, díky tvým fotkám jsem se podívala na HK z výšky. Dovolím si dvě poznámky. Přejmenovala jsi Vlaďku na Danielu. Chrám máš perfektně srovnaný, já bych odřízla trochu na levé straně. Bezva fotoreportáž.
Naděžda Špásová
18.9.2021 17:41
Hradcem jsme kdysi jen projížděli, i tak jsem si všimla, že je to moc hezké město.
Jitka Hašková
18.9.2021 16:12
To je krása, jak se HK změnil k lepšímu. Byla jsem tam kdysi, asi v 80. letech, to bylo šedivo. Díky moc..
Marie Měchurová
18.9.2021 15:10
Škoda, člověk nemůže být všude - tak snad příště. Hradec Králové neznám, byla bych přijela, ale jeli jsme zrovna kolem na prodloužený víkend do Krkonoš. Hezké fotky jako vždy.
Eva Mužíková
18.9.2021 13:33
Já si myslím, že Anička je ta tečka dole, kousek od první řady aut??? Hezká procházka a prezentace .
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA