Foto autorka
Sdílená radost
19. 9. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
20.9.2021 09:04
Procházka krásnou přírodou a ještě tak velký houbařský úlovek! Paráda! Moc hezká fotoreportáž. :-)
Eva Mužíková
19.9.2021 20:14
Všeho nechám rychle spěchám, prohlédnu si obrázky. Je mi jasné, nabízejí krásy z vaší procházky. Staré Splavy a Tvoje fotky nikdy nezklamou...
František Matoušek
19.9.2021 16:56
Blahopřeji k úlovkům a to jak fotografickým tak i hub. Divím se jen, že jezdíte na houby takovou dálku, když kolem Ústí n.L. je spousta lesů. Nebo tam snad letos houby nerostly. Jo, a ten zádrhel u Zahrádek mohu potvrdit, protože v úterý 14.9. jsme byly v Děčíně na hrobě švagrovi a "problém" Zahrádky nás na naši další trase směrem na Benešov nad Ploučnicí zpomalil ještě snad 4 x. Zpátky jsme zvolili cestu přes Českou Kamenici a Nový Bor, Zahrádkám jsme se však bohužel nevyhnuli !
Alena Vávrová
19.9.2021 16:34
Ahoj Naďo a dík za fotky. Letos jsem se do těchto míst vůbec nedostala. Ráda chodím fotit až nakonec k vyhlídkové plošině nad SWAMPem. Houby jsem tam ale nikdy nehledala. Letos bylo přehoubováno ;-)) .
Alena Velková
19.9.2021 16:23
Panečku, to byla úroda a jaká musela být radost ze samotného sbírání...u nás letos na chalupě houby nebyly, tak snad vydržme se sušenýma z loňska...tiše Naďo závidím :-))
Marie Měchurová
19.9.2021 14:59
Takové klidné a romantické Staré Splavy neznám. Když jsme je navštívili před dvěma lety byla tam hlava na hlavě. Hezké fotky.
Jana Šenbergerová
19.9.2021 14:42
Byla jsem u Máchova jezera jen jednou na výletě. Je tam krásně a tvoje fotky to umocňují.
Elena Valeriánová
19.9.2021 14:02
A já bláhová si myslela, že budeš sdílet ty houby. :-( 12 kg, to bych zpracovávala dva dny v kuse. Tak dobrou chuť!
Alena Tollarová
19.9.2021 13:29
Ano, sdílená radost je dvojnásobná radost. Já do lesa taky chodím strašně ráda a houby taky ráda sbírám, ale přiznám se, že vůbec nevím, co bych s 12 kg dělala.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA