Íčkaři se sešli v Řevnicích
Vítání prvních účastníků

Íčkaři se sešli v Řevnicích

21. 9. 2021

Třídenní setkání příznivců portálu i60 začalo. Vlaky a auty lidé postupně dojížděli do Řevnic a ubytovali se v chatkách v kempu poblíž Berounky.

Po menších peripetiích s rozmístěním účastníků setkání v jednotlivých objektech, vybalení a nastartování přímotopů (přeci jen se oproti předchozím dnům ochladilo), vyrazili Íčkaři na pivko a první výlet - Lesního divadla v kopci nad Řevnicemi.

Hlavní program čeká Íčkaře ve středu a ve čtvrtek. Budeme vás o průběhu setkání informovat.

i60.cz
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.9 b. / 34 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květuše Pinkasová
Všechny milé, které znám a neznám jsem hledala a nemohla jsem se na všechny vynadívat a milovala od časného rána jídelnu, kam přicházeli postupně všichni a mávali jsme si do oken chatek... Bydleli jsme v nevybaleném kufru ♥♥ s Helčou+Dimkem♥♥ a ani o tom nevíme! Byla jsem stále jako v krásném snu a pak jsme ho zavřeli a úplně poslední opustili společnou chatku neradi!
Hana Rypáčková
Asi to Alena nemyslela tak, jak jste to pochopily. Jen i my litovali, že jsme se s vámi nemohli obejmout a vidět na živo. Ani já nevěděla, zda to s Eliškou dám a dala...Moc mě to povzbudilo.
Dagmar Bartušková
Užijte si všichni toto společné setkání v prima náladě. Srdečně zdraví Ája
Eva Mužíková
Naďo nejsi sama, já také nelituji, rozhodla jsem se jak jsem se rozhodla. Měla jsem k tomu své důvody a hlavně, nerada vytahuji paty z domova. Přesto mám radost, že se setkání uskutečnilo a že snad i vyšlo počasí. Bylo by škoda, kdyby všechna ta jistě náročná organizace byla čímkoliv pokažená. Těším se na další informace a fotky. Bertice
Naděžda Špásová
Po přečtení vašich příspěvků, reaguji na příspěvek Aleny T. Litovat není čeho, z mé strany určitě ne. Termín se nehodí každému a po loňské nepříjemnosti kolem Řevnic ze strany některých íčkařek, bych si tam připadala dost blbě. Nicméně všem přeji spokojený a příjemný pobyt. Hlavně hezké počasí. :-)
Jana Šenbergerová
Všechny, které osobně znám, na dálku objímám a neznámé zdravím s tím, že i je možná někdy zblízka uvidím. ♥♥
Jarka Wirterlová
Přeji všem účastníkům setkání mnoho pěkných zážitků a posílám srdečné pozdravy.
Jindra Hubačová
Všechny účastníky setkání i60 2021 zdravím a přeji spoustu příjemných zážitků . J
Danuše Onderková
Ať svítí sluníčko, nebo prší, takové setkání ičku nevadí. Přeji všem krásné zážitky...
Dana Puchalská
Mějte se všichni krásně. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%