Podvečerní posezení v řevnickém kempu.
Druhý den podzimního setkání Íčkařů
22. 9. 2021Ráno to vypadalo na nevlídný, větrný, ospalý den. Opak byl pravdou. Nejenže z mraků tu a tam vykouklo slunce, především se ukázalo, že s poctivostí nejdál dojdeš.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
23.9.2021 20:31
Už se mi po vás stýská...A po tom Honzovo békání. A kámen s lilijcemi jsem domů dotáhla...
Zdenka Soukupová
23.9.2021 16:51
Nemohla jsem zůstat až do zítřka a mrzí mě to. Je tam skvělá atmosféra, moc prima lidi, dobrá zábava, zkrátka samé kladné věci (úmyslně nepíšu pozitiva). A obdivuji Honzu, že i po náročných dnech ještě sepíše denní hlášení. DÍKY!
Jana Šenbergerová
23.9.2021 13:12
Směju se a bavím s vámi, i když o kus jinde. Hezky si to spolu užívejte. U nás už dnes také svítí slunce. :-)
VANDA Blaškovič
23.9.2021 12:00
Milý Honzo, íčkaři, máte proviant na Fotu dne! Snad se bude hodit...:) In natura až v Praze!...:)
Eva Mužíková
23.9.2021 10:22
Výborně, další reportáž. Včera, při pohledu na liják u nás jsem na vás vzpomínala, zda nemoknete. Vida, počasí vás nezklamalo, dnes to bude asi na trička. Tak .. jeďte dááál, hezký den. Eliška jde z náruče do náruče, je určitě hezkým zpestřením celé akce.
Danuše Onderková
23.9.2021 09:22
Všem vám přeji krásné zážitky, jenom mě mrzí, že tam nemohu být s vámi. Vidím spoustu známých tváří, ale i nějaké nové. Tak snad předvánoční setkání vyjde, moc se těším. Užijte si to!!!♥♥♥
Margita Melegova
23.9.2021 09:18
Rada jsem se podivala na spokojene a usmevave tvare zucastnenych, pocasi vyslo, nalada dobra uzijte si zbytek setkani v pohode.
Zuzana Pivcová
23.9.2021 09:09
Když tady vidím ty bezvadné fotky a čtu informace, mám velikou radost!! A na dálku na vás volám, jako vy včera na mě do telefonu, hlasité AHOJ!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA