V Řevnicích to zkrátka žilo a všem nám spolu dobře bylo

V Řevnicích to zkrátka žilo a všem nám spolu dobře bylo

25. 9. 2021
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 33 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helenka Vambleki
A zase se tetelím a srdíčko se chvěje. Bezvadně jsi popsala průběh několika pěkných společných dnů, dííííkyyyyy!
Dana Kolářová
V Řevnicích to zkrátka žilo a všem nám spolu dobře bylo... Vřele souhlasím. Přihlášení určitě nelituji a litovat nebudu. Pěkné setkání, článek a fotky.
Anna Čípová
Aničko, ty jsi "rychlík". Smekám, jak brzy po návratu domů se tu objevila tvoje fotoreportáž. Bezva zdokumentováno.
Eliška Murasová
Aničko, bezva článek i fotky, doufám, že nožky se Ti už vylepšily.
Naděžda Špásová
Je vidět, že jste si to všichni užívali, íčko je prostě íčko. :-)
Jaroslava Handlová
Aničko, jako vždy pohotová! Výborné fotky, jsem ráda, že jsem u všeho toho krásného mohla být také. Díky.
Jana Kovářová
Aničko, pěkná reportáž i fotky. Pobavila jsem se. Škoda, že bych takový výlet nedala.
Květuše Pinkasová
Aničko, máš super nejen kamarádku Vlastičku ale také snad i všechno umíš, co my všichni na Tobě obdivujeme, sdílíme s Tebou a je nám u všeho moc dobře ve vzpomínkách na nejen na společných setkáních. Tohle bylo navíc významné a se vším všudy. Alenko Š. Pepova ruka si od milovaného sladkého dřeva po dlouhé době, ač nerada, odpočinula... a bylo to trošku s kufrem dál! Děkujeme
Jana Šenbergerová
Příliš zvědavá vzala jsem to v opačném sledu a začala prohlížením fotek. Moc ráda jsem vás všechny viděla a pak si také přečetla, jak prožívala sraz Anička. Obojí je jasným důkazem toho, že vám spolu bylo krásně. Díky!
Alena Várošová
Aničko, vše už tady bylo psané.Jsi šikovná fotgrafka - krásné fotky a výborná reportáž se ti povedla na výbornou.Skvěle jsi vše zdokumentovala, takže setkání se vydařilo k velké spokojenosti všech.Viděli jste hodně,užili si také a hlavně, že se nohy umoudřily a jsou už O.K.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%