Foto autorka
Staré Splavy podruhé
27. 9. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
28.9.2021 20:22
Nad'o,na Staré Splavy mám moc hezké vzpomínky. Ten kraj mám moc ráda. A hub jsem pokaždé našla opravdu dost. A fotky jsou jako vždy krásné. Děkuju .
Jan Zelenka
28.9.2021 13:16
Už ten kraj moc neznám. Ale před lety jsme si platili v Doksech letní byt, kam jsme často jezdili. A tak jsme kraj kolem prochodili. A hub byla fůra.
Eva Mužíková
28.9.2021 09:06
Na Tvé fotky se vždy ráda podívám, zvlàště když jsou z krajiny mně blízké. Ve vesnici Bezděz jsem pracovala hned po maturitě. Potěšila jsi mne.
Eliška Murasová
27.9.2021 22:28
Naďo, prostě nerostou! Byli jsme v sobotu v beskydském lese, ale houbama nás nepotěšil.
Elena Valeriánová
27.9.2021 20:23
Tak to mohu být klidná, když ty jsi nic nenašla, nemusím se ani já stydět za prázdný košík. U nás prostě nerostou, chudáci Poláci. Našla jsem po nich jen prázdnou krabičku od cigár. Lumpové. Naďo, fajn že jsi nás vzala sebou na houbařský výlet i když trochu nepodařený.
Anna Potůčková
27.9.2021 20:05
Hezké fotky, zajímavý článek. A houbaření na houby mě také potkalo několikrát.
Věra Ježková
27.9.2021 16:18
Naďo, díky za moc pěknou procházku. Výraz „houbaření na houby“ se mi líbí. :-)
František Matoušek
27.9.2021 15:09
Krásná vyjíždka do Starých Splavů , která vzala zcela jiný směr než byl původní záměr. Mě to nevadí, alespoň jsem viděl spousta pěkných fotografií. Rád čtu vaše články i prohlížím fotky. "Ď".
Soňa Prachfeldová
27.9.2021 14:48
Hezký jste si zavýletovali, slunce, voda, stromy, pejskové, lidi, to stojí zato. Houby budou příště, také jsem si letos zatím nezahoubařila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA