Arnošt Goldflam: Začal jsem psát o ženách proto, abych jim porozuměl
Spisovatel, dramatik, herec a režisér Arnošt Goldflam. FOTO: Salim Issa

Arnošt Goldflam: Začal jsem psát o ženách proto, abych jim porozuměl

30. 9. 2021

Arnošt Goldflam představil koncem září v divadle U Valšů svou novou divadelní hru Réza a Mili. "Premiéra byla v den mých 75. narozenin. Všechno pěkně dopadlo," prozradil spisovatel, dramatik, herec a režisér Arnošt Goldflam.

herci kultura rozhovor
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Vladislava Dejmková
Souzním.
Jana Šenbergerová
Kdo žije rád, nemůže být skeptik. :-) Ať se panu Goldflamovi jeho přání splní.
Helena Štěpánková
Mám pana Goldflama ráda. Chystám se i na jeho novou divadelní hru. Díky rozhovoru se na ni ještě více těším. Děkuji.
Anna Potůčková
Za tento rozhovor děkuji. Je v něm spousta pozitivních pohledů které jsou s přicházejícím věkem potřeba. Dobře je těm, kteří nejsou odkázáni na pomoc jiných a žijí tvůrčím životem i ve vyšším věku.
Daniela Řeřichová
Děkuji za pěkný rozhovor se sympaťákem Arnoštem Goldflamem, s nímž se vždy dobře spolupracovalo. Má hezky namíchaný humor, laskavý, melancholický.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%