Ilustrační foto: Pixabay
První boj o lásku
27. 9. 2021Mému vnukovi je právě čerstvých sedm let. Letošní září mu však nepřineslo jenom narozeninovou oslavu, ale také začátek školní docházky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Švejnohová
27.9.2021 18:11
:-) :-) :-) Tak přesně kvůli tomu čekání na reakci F. oddaluji vydání fejetonu už druhý týden... Uvidím ve středu... :-)
Zuzana Pivcová
27.9.2021 14:07
To mi připomnělo mou lásku v 1. třídě, Péťu, byla to vlastně láska oboustranná. Když jeho maminka našla u něj v sešitě na "pijáku" nakreslené srdce se jménem Zuzana, šla to sdělit naší mamince, která o ničem nevěděla. Ale nebylo z toho žádné pokárání, tehdy ještě ne, i když později naopak ano. S Péťou si svou "lásku" připomínáme při srazu spolužáků dodnes.
Libor Farský
27.9.2021 11:37
Děkuji za ten nápad vnoučka - jsem na to stejně. Prostě potřebuji nový účes :-)
Jiří Dostal
27.9.2021 09:05
:-) :-) Překvapivě slastné a rozkošné, přitom jsem čekal "Hádala se levá ruka
s pravou" :-) :-)
Daniela Řeřichová
27.9.2021 06:51
Moc hezké, děkuji. Prožívám podobné úsměvné situace s již dospívajícími vnoučaty. Vážím si té důvěry.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA