FOTO: autorka
Řevnice 2021 - moje malá premiéra
29. 9. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
29.9.2021 21:03
Krátké, vtipné, výstižné.... a jsme rádi, že jsi rozšířila řady nás - aktivních účastníků
Jan Raška
29.9.2021 20:41
Ty zdravé ovocné šťávy mi moc chutnaly. Kdo je nepil, šel z kola ven. Tak "čtu" fotografii já :-)
Jana Šenbergerová
29.9.2021 17:42
Sice jsme se tentokrát nezúčastnili, ale protože "známe své pappenheimské", rádi vám věříme, že se vám mezi nimi líbilo.
Alena Tollarová
29.9.2021 13:51
Zdenko, to je prima, že ses odhodlala premiérově zúčastnit velkého setkání a myslím, že jsi nebyla zklamaná. Všechno je jednou poprvé a třeba si po přečtení Tvého článku někdo další řekne, že příště pojede taky :)
Anna Potůčková
29.9.2021 13:16
Zdeni též zdravím a díky i za Tvůj článek, který také vypovídá o tom, jak nám všem bylo spolu dobře, jak jsme se všichni bavili, smáli, pili a jedli veškeré dobroty! Tyhle super akce ale mají velkou chybu. Tou chybou je utíkající čas, který nelze zastavit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA