Milí přátelé, myslím, že poznat, o co se jedná, bude pro mnohé snadné. Prozradím, že se jedná o detail něčeho docela velkého. Někdo se s tím setkává možná každý den, někdo třeba jednou za měsíc, někdo třeba jen jednou do roka. Ale na obrázku to viděl, troufám si tvrdit, každý z nás. Už víte, čeho je foto detail? Jsem zvědavá na vaše tipy. Snad mne po rozluštění neutopíte...:)
Počestná fotohádanka
1. 10. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
ivana kosťunová
4.10.2021 17:39
Je to moc zajímavé, a já jsem napnutá jak kšandy. Část čumáku a zavřené oko ?
VANDA Blaškovič
4.10.2021 17:37
Hádaná věc ani detail se nezmění, pokud se na něj podíváš ze všech různých stran. Změní se jen vnímání pozorovatele. A přitom zde právě působí paradigma, předpoklad uvažování, zkušeností,nastavení, nálady ….pozorovatele. To je moc zajímavé, ale asi k jinému druhu článku. Tady je to legrace.
VANDA Blaškovič
4.10.2021 17:19
Ivo, to že je to část čumáku již víme. Ale hádáme, ke komu patří. Na výřez se můžeš dívat ze všech stran a stále je to výřez či detail. Hádaná věc se tím nezmění, může být v jakékoli poloze.
ivana kosťunová
4.10.2021 17:03
Tak nevím- ten výřez nemusí být geometricky srovnaný....není to horní část čumáku ?
VANDA Blaškovič
4.10.2021 14:15
Přátelé, večer asi dám na Foto dne větší výřez fotohádanky, bude na výšku, tak se předem omlouvám. A již nepotvrzuji ani nevyvracím rozluštění, aby měli prostor i ostatní hadači...:) Ano, fotografování zvířátek je někdy oříšek. Rozluštění bude zítra. Zatím ahoj!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 44. týden
V úterý 5. listopadu proběhnou ve Spojených státech amerických prezidentské volby. Tématem kvízu tohoto týdne budou nejen američtí prezidenti, ale i zajímavosti z USA.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Necháváte se před sezónou chřipek a covidu očkovat?
Ano, mám očkování proti chřipce i covidu
Ano, nechávám se očkovat proti chřipce, proti covidu už ne
Ano, nechávám se očkovat proti covidu, proti chřipce ne
Nechával(a) jsem se očkovat, ale už to nedělám, nepomáhá to
Ne, neočkuji se ani proti chřipce, ani proti covidu