Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Eliška Murasová
6.10.2021 19:35
Děkuji, má radost, že se mi povedlo vás i sebe potěšit. Přiznám se, že jsem netušila, kolik času nad tím strávím a jednu chvíli jsem to chtěla vzdát, ale hecla jsem se a jsem tomu ráda.
Eva Mužíková
6.10.2021 19:31
Eliško smekám, moc se Ti video prezentace povedla. Vtipné, nápadité. Jitko Hrůšová, postup jak vytvořit takové dílko má tuším ve svých článcích na profilu Radek Cakl.
Soňa Prachfeldová
6.10.2021 19:22
Eliško, jsi umělkyně , děkuji moc za tak nádherné připomenutí našich dní v Řevnicích.
Anna Čípová
6.10.2021 19:11
Eliško, tak to se ti povedlo! Škoda, že se článek neobjevil na hlavní stránce. Líbí se mi fotky, popisky, swingový doprovod, prostě všechno. Ráda jsem si zavzpomínala. Eliško, díky.
Elena Valeriánová
6.10.2021 18:44
Eliško!!! Skvělá práce. Krásně jsi to zpracovala, nápadité a ojedinělé!!! Máš jedničku sedmkrát podtrženou.
Martina Růžičková
6.10.2021 18:42
Perfektní!!!!!!
Jaroslava Handlová
6.10.2021 17:22
Eliško, díky za zaslané avízo. Bez toho by mi Tvůj příspěvek zcela určitě unikl. Povedlo se Ti to na výbornou. Potěšila jsi mě, i já Tě potěším (nejvyšším počtem hvězdiček, které ze svého počítače vyloudím. Zasloužila bys jich více, ale já taková kouzelnice nejsem ***** :-) Bylo to celé moc fajn, jako vždy a těším se na příští setkání.
Jitka Hrůšová
6.10.2021 16:20
Vážená paní Murasová, Vaše video mě naprosto nadchlo. Jsem počítačový začátečník, a proto bych se Vás ráda zeptala, jak se něco takového vytvoří. Jaký software je třeba, kde vybrat hudbu, i jak hotovou práci umístit na YouTube? Prosím, nezlobte se na mě za mou opovážlivost.
Libuše Křapová
6.10.2021 16:12
Eliško, paráda :-) Ode mne i Jindřicha dík za připomenutí krásného setkání :-)
Marie Seitlová
6.10.2021 14:50
Eliško, to se ti opravdu povedlo, krásná podívaná na námi prožité nádherné dny v Řevnicích. To si zaslouží více hvězdiček + *****.
Načíst starší příspěvky