Ilustrační foto: Pixabay
Volby po italsku
5. 10. 2021Stalo se to na přelomu dubna a května 1990. Ano, v době, kdy ve společnosti přetrvávalo opojení z listopadu, kdy pro vycestování byla zapotřebí víza a kdy nebyly mobily ani internet.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
19.6.2022 01:41
Pane Dostale, myslí, že jste psal, že jste býval učitelem. Promiňte, ale pokud jste prováděl výklad těm dětem, tak jak píšete, tak je lituji, protože nikdo nemohl zjistit, o čem právě mluvíte. Já vám nerozumím vůbec, dané téma ignorujete, takže se nezvím nic. Měl byste své projevy přehodnotit než je zveřejníte. Nic ve zlém, ale číst se to nedá.
Jiří Dostal
15.10.2021 13:37
:-) Je to zrovna padesát let, co jsem v jedné knihovně zcizil "Jitro kouzelníků" pro
naši partu - vyřízli jsme holý pajšl knihy a místo něho vlepili jakési sovětské
vědeckotechnické pojednání,... a knihu jsem takto vrátil. Zakrátko jsem zjistil, že někdo tenhle exemplář sprostě šlohnul a my v partě pukali smíchem při představě, kolik lidí postihne trapas z nepozorného čtení. Dneska se to asi
už stát nemůže, lidi přece ví, co čtou. :-)
Jitka Caklová
15.10.2021 06:30
Pro mě to není "prů...", ale výhra, neboť kdo nenajde víru, chcete-li Boha, v sobě, tak ani v kostele ji/ho nenajde. A tím se dlouhou oklikou, přes "oslí můstek" vracím k volbám. Podle toho, jak se kdo o sebe uměl a umí postarat, podle toho "svého boha" volí. "Tečka puntík!!!"
Jiří Dostal
14.10.2021 16:57
:-) Úhrnem nelze než souhlasit, průser ovšem je, že i v kostelích skomírá
hermeneutika, respektive exegetika, pozorné čtenáře pak aby jeden pohledal. :-)
Jitka Caklová
14.10.2021 13:50
:-) Každý se svými, nebo citovanými výroky odhaluje, nebo se v jiných poznává. Obzvláště v případě, když si myslí, že píše o druhých a neví, že vypovídá o sobě. Lidé jsou pro mě zrcadly, ve kterých vidím své neduhy. Pak se snadno stane, že se "potrefené husy" ozývají ze všech stran a tím pádem ani já nejsem výjimkou. :-)
Jiří Dostal
14.10.2021 11:34
:-) :-) To je bezva, že se poznala (nebo odhalila) "Tragédie s máslem", já jenom že za našich mladých časů byla symbolem hravých nesmyslů a zábavného zdůvodnění všeho, asi jako v rodných Blažovicích "Na Venuši je napsáno OSRAM". :-) :-)
Jitka Caklová
14.10.2021 09:45
Pro kecy u piva dost dobrý, to mělo zaznít na začátku "diskuze". Coby žena si s první slokou zcela vystačím :-)
Jiří Dostal
13.10.2021 16:34
:-) :-) "Hajnýmu pak došly broky,/ tak se začal chvástati,/ že on během další sloky/
ty dva pažbou umlátí.// Restaurace skoro celá/ začla mručet s údivem,/ pažbou
to že neudělá./ Udělal to kladivem! // J.S. :-) :-) Dnešní časy jako stvořené pro dada, hravý nesmysl. :-) :-)
Jitka Caklová
13.10.2021 15:30
No jasně, po bitvě je každý generál. Kdybych to bývala byla věděla, tak by sem sem nechodila a když už, tak kdybych po napsaném v 15:18 alespoň vydržela držet hubu. Ale to bych zase nebyla já.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA