Ilustrační foto: Ingimage
Kompliment
20. 10. 2021S mojí kamarádkou jsme si hodně podobné. Máme podobnou postavu, podobný účes, podobný styl oblékání, podobné zájmy a také podobný smysl pro humor. Lidé, kteří nás blíže neznají, si občas myslí, že jsme sestry.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Velková
12.11.2021 18:03
Pane Berko, máte sto procentní pravdu a souhlasím s vámi...jenže všechny články, které zde uveřejňuji píši pro pobavení a ne vždy je možné je brát doslova...myslím, že řada uživatelů i60 už to ví, a taky mě tak berou...ale zase na druhou stranu je dobré, když články vyvolávají diskusi. Děkuji.
Jindřich Berka
12.11.2021 16:00
Dobrý den, nějak to nechápu. Jasně, v každé rodině to funguje jinak. Vztah musí být podle mě především vyrovnaný. O lásku a sex se nežadoní, ta se dává. Pokud bych se měl o to prosit, tak si to najdu jinde. Jsem 40 let ženatý a nikdy jsem nežebral. Jindra
Zuzana Pivcová
21.10.2021 18:22
Také jsem se pobavila. Doma sice podobný poklad nemám, ale mám smysl pro humor, i když to z mnoha básniček nevyplývá. :-D
Zdenka Soukupová
21.10.2021 13:14
Aleno, máte doma šikovný, pracovitý a trpělivý poklad. Hlavně, že si rozumíte. Pobavila jste mě.... ☺☺☺
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA