Foto: autorka
Dušičky
5. 11. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Jurečková
1.4.2022 16:56
Zdeni, děkuji, hezké fotografie i článek. My máme hrob přímo v naší vesnici. Takže můžeme tam zajít častěji.
Eva Mužíková
8.11.2021 11:25
Zdeno, rada jsem si článek přečetla.... Moje kamarádka Maruška od prvního listopadu bydlí také v Domě s pečovatelskou službou. / pomohla jsem jí se žádostí, když jsem podávala tu svojí./ Nádherný prostorný byteček, je nadšená.
Soňa Prachfeldová
7.11.2021 10:53
Zdenko, máš moc hezkou dceru. Hezký výlet, určitě jsi měla ze všeho příjemné pocity.
Martina Růžičková
6.11.2021 17:08
Zdeni, moc hezky jsi váš dušičkový výlet popsala a zdokumentovala. Krásné podzimní záběry! V Kouřimi jsem byla jen dvakrát, ale městečko se mi moc líbilo. Hlavně jeho historické centrum.
Marie Měchurová
5.11.2021 13:44
Zase jsem hodnotila 4hvezdickami,a ani o tom nevím. Omlouvám se a jednu přidávám. Hezké podzimní povídání i fotky.
Věra Ježková
5.11.2021 10:47
Zdeni, v Kouřimi to trochu znám. Je hezká. Z Kolína, kam občas jezdím, to není moc daleko. Byla jsem mj. ve skanzenu i ve zvonici.
Daniela Řeřichová
5.11.2021 10:15
Hezký článek i fotografie. Minulý týden jsem také opečovávala hroby na různých hřbitovech, a ty venkovské jsou mému srdci nejbližší.
Zuzana Pivcová
5.11.2021 10:11
Stejně si jsou některé hřbitůvky podobné. Tenhle mi úvodní fotografií poněkud připomíná zdejší týnský. Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA