FOTO: archiv autorky
Ťapi, ťapi, ťapičky
8. 11. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
8.11.2021 12:26
Jsi šikovná bábinka, štěkla Dorinka a jen dodávám, že jsi pejskařka celým srdíčkem. Jsi super kámoška a bábinka, to ti říká Soninka :-)
Vladislava Dejmková
8.11.2021 11:15
Evo, všimla jsem si tvé dočasné "absence" i na chatu a trnula jsem, zda se ti něco nestalo. Asi nějaké problémy byly, že? Ale tento příspěvek mě trochu uklidnil.
Margita Melegova
8.11.2021 11:10
Moc pekne toulani s focenim, ale ty vdecne ocka pejsku jsou nade vse.
Anna Potůčková
8.11.2021 10:59
Evi hned bych šla ve Tvém krásném kraji s Tebou na výšlap. Také jsem milovnicí pejsků, však víš.....Ne nadarmo se o psech říká, že jsou nejlepšími přáteli člověka.
Alena Švancarová
8.11.2021 10:42
Výšlap takovouhle přírodou je lék proti splínům.A mít sebou kamarády je umocněná radost.A jim se to také líbilo.Bezva nápad jsi měla Evičko.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA